Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Keresztényként elítélendő ha...

Keresztényként elítélendő ha néha füvezek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy fásult hívő, ezt szerintem ennyiből is ki lehetett hámozni, fiatal vagyok és nyitott az új fele. Nem érzem azt, hogy ettől távolabb kerülnék Istentől, sőt ami azt illeti ilyenkor úgy érzem jobban be tudom fogani őt, figyelni tudok rá. Persze kellenek a határok és nem esek túlzásba, nem vagyok függő, mindössze 2-3 havonta szoktam. Ez elítélendő?

2019. aug. 25. 18:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
A fűnek nincs is kábító hatása tehát nem beszélhetünk kábítószerről.
2019. aug. 25. 19:35
 12/29 anonim ***** válasza:
59%
Ja, olvastátok a fészen, hogy a mindent is gyógyítja. Gratulálok. Ezer szerencse, hogy az emberiség ki fog pusztulni, ilyen alja, drogos hulladékokra nincs szüksége a világnak.
2019. aug. 25. 19:35
 13/29 anonim ***** válasza:
3%
Felfogod hogy az nem drog? Nem Drog!
2019. aug. 25. 19:36
 14/29 anonim ***** válasza:
32%
Ilyen agymosott emberekre sincs szükség. Láttál egy drogost a tv-ben de az se tudod hogy mit szívott. 100% hogy nem füvet.
2019. aug. 25. 19:38
 15/29 anonim ***** válasza:
93%

B-sszátok már meg, ott egy normális cikk a drogokról!

DE, DROG! Ahogy az alkohol is, de az ellen jóóval kevesebb ember ágál, mint a fű ellen, holott mindkettőnél egy a lényeg: MÉRTÉK! Nem kell rákattanni, de nem kell fújogni se rá. Viszont alkeszből több van, mint füvesből. De az nem baj, mi? De a drog az júúúúúj! Főleg egy olyan ártalmatlan, mint a fű.

A kokain, a heroin - na azok már csúnyábbak, ha mumus kell, hát ott van. Crack és a ragasztó szipuzás - sokkal ártalmasabb. A fűnek tényleg vannak jó tulajdonságai is, és én inkább hunyok szemet afelett, ha a gyerek füvezik, mintha parti drogokat vesz be. Azért kapna a képére. A fű meg az alkohol (szigorúan nem egyszerre) nem teszi tönkre senki életét, ha van annyi esze, hogy ne 0/24-ben tolja a hét minden napján.

Tényleg ennyi idióta van a világon vagy csak ide gyűltek be?

2019. aug. 25. 19:44
 16/29 anonim ***** válasza:
85%
Mielőtt itt nyomnád az ostoba szöveget tovább, hogy nem drog, előbb tisztában kellene lenni a drog fogalmával. Meg a gyógynövény fogalmával is. Még segítségként be is linkelték neked, de így sem bírtad felfogni. Na látod, a csökkent értelmi képesség egy hosszútávú hatása például.
2019. aug. 25. 19:45
 17/29 anonim ***** válasza:
9%
Csak a pirosozás megy mert nektek ez túlkomplikált? Meg sem próbáljátok megérteni. Azt hiszitek hogy minden drog ugyanazt váltja ki. Mert láttál valahol egyet. Szánalmas. Tekintve hogy az nem drog. Mégis illegális. Nagyon agymosottak lehettek.
2019. aug. 25. 19:45
 18/29 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a legtöbb keresztény elítéli a dolgot. Én viszont személy szerint egyáltalán nem. Elég sok imerősöm van aki él vele, és szerintem ettől még nem értéktelenebb emberek semmilyen szempontból.
2019. aug. 25. 19:52
 19/29 anonim ***** válasza:
23%
Csökkent értelmiség? Te nem tudod felfogni mi az a drog. A Drog ami kábítószert jelent tehát tablettákban, és porban előállított anyag. Ez pedig gyógynövény. Rákos betegeknek is adják Hollandiában. Olvastam hogy meggyógyítottak vele egy daganatos gyereket. Na ehhez mit szólsz? Agymosott.
2019. aug. 25. 19:55
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

A seggedből jön ez a sok minden amit írsz? De komolyan..

Írtam, hogy az orvosi marihuána más, ki van vonva belőle egy csomó káros dolog, amik feltehetően a te fejedben már megtették a hatásukat, mert nagyon komoly fogalmi zavarban szenvedsz. Persze az sincs kizárva, hogy alapból vannak problémáid a nyelvtannal, nem tudhatom. De az biztos, hogy fogyatékosokkal nem vitatkozom, nem tudok lesüllyedni erre az értelmi szintre, bocs.

2019. aug. 25. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!