1 éve füvezek/tem. Most jutottam el arra a pontra, hogy elég. Tudnátok segíteni? Többi lent.
3 hete mondtam azt,hogy mostantól nem szívok.
Úgy érzem jól megy, ahhoz képest,hogy eddig napi 4-5t elszívtam. Most 3 hét alatt kb 10-et,de csak hétvégente,hétkoznap semmi.
Nem is azzal van a baj, barmikor nemet mondok rá,ezzel tisztában vagyok. VISZONT. Úgy érzem,hogy teljesen "elvette" az agyam. A rövidtávú memoriam 0, koncentralóképesség úgyszintén. Nehezebben fogom fel a dolgokat,van,hogy fel sem fogom,ez a szar elött tényleg kivételes memoriam volt. Pl órán beszélunk egy témarol,es egyszeruen hallgatom,de nem birom vissza mondani,hogy mirol van szó. Illetve ezelott tényleg jó beszélom volt,mindenkivel megtalaltam a közös hangot,mostmeg,ha olyan van meselnek nekem valamit,nem tudok tobbet regalni annal,hogy "aha" "igen" "az jó".
Szeretném tudni,hogy ez maradandóe,segít-e,ha abba hagyom,ha nem akkor mit kellene tennem? Nagyon remélem,hogy nem veszett fejsze..Elore is koszi a valaszokat.
18/l
Köszönöm a választ!
Ill. elnézést,most látom,hogy elírtam magam.
18/F**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!