Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ennyire gáz hogy nem füvezek?

Ennyire gáz hogy nem füvezek?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és igazából a legtöbb velem egyidős osztalytarsamaim, barataim cigiznek, Fuveznek, isznak

Es elő adják hogy tök egészséges dolog a fű meg stb, meg van olyan aki az apjával szívja . Most én meg a családom vagyunk túl maradiak vagy mi van itt?! :D

2018. jún. 13. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen normális hogy nem csinálod, nincs benne semmi kivetnivaló. Aki szeretné, csinálja, de ne piszkáljon másokat azért mert nem csinálják, amondó vagyok.
2018. jún. 13. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz, én még sose hallottam, hogy valaki ezt mondaná, faluhelyen általában azt szokták leszólni aki nem iszik alkoholt. Mindegy, hogy valaki azért szól le, mert nem iszol/cigizel/füvezel, a lényeg, hogy nem kell adni a szavukra.
2018. jún. 13. 22:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem szólnak le, csak én érzem magam furán már annyian csinálják, meg mintha természetes dolog lenne.
2018. jún. 13. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Én is így vagyok, mármint soha nem próbáltam ki még semmi ilyesmit, nincsenek is olyan ismerőseim, akiktől beszerezhetném ezeket, dohányozni se dohányzom..Szóval tipikus "nyomi" vagyok :D A szüleim, azaz főleg az anyám meg ennek ellenére is meg van győződve arról, hogy biztos füvezek és körömlakkoznom se lehet itthon (legalább is akkor, amikor itthon van), mert azt hiszi, a körömlakkban lévő acetonra is rá vagyok szokva és azért festem sokat a körmöm..

Szóval eddig ehhez voltam hozzászokva, azt hittem, ez a "normális" és max csak a suttyóbb osztálytársaimról gondoltam volna, hogy füveznek is, erre az elmúlt kb egy évben olyan emberektől is hallottam, ahogy mondták, hogy betéptek pl. egy buliban, akikről álmomban se gondoltam volna, hogy ilyeneket használnak. Meg én is hallottam már ilyenről, hogy az illető elvileg a szüleivel együtt szívja néha a spanglit..

Már lassan kezdem azt hinni, az egész környezetemben én vagyok az egyetlen (meg a családtagjaim..), aki nem él tudatmódosító szerekkel :D

2018. jún. 13. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Nem gáz, csak jót akarnak.

Aki kipróbálja a füvet, gombát, stb. Mindig olyan dolgokat él át, olyan érzései lesznek amik miatt úgyérzi az ember muszáj mindenkinek megtapasztalnia.

Azt az örömöt, élvezetet amit a fű adott először sosem képzeltem volna. Persze nálam kicsit máshogy működött.

Ezért javaslom én is sok embernek, mert reménykedem hogy a fűtől másképp látják majd egy kicsit magukat, és változnak, tanulnak.

2018. jún. 13. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Én sosem erőltettem másra semmit, a családomban normális rendezett életvitelen van a hangsúly, ennek ellenére vezettem sokszor piásan szándékosan, mert olyan kedvem volt, rendőrnek nem álltam meg sisak nélkül rendszám nélkül nagy motorral, füvezés meg akkor jött amikor lehetőség volt rá, nyilván nem egyszerű hozzájutni hisz nem osztogatják minden sarkon

Én annak a híve vagyok hogy mindent érdemes kipróbálni megtapasztalni, hisz kitudja meddig él az ember fia.

Gondolj csak bele hányan öregszenek meg úgy, hogy semmi kiemelkedően emlékezetes nem volt az életükben.

Továbbá nekem az is furcsa hogyan lehet úgy gyereket vállalni, és felnevelni hogy maga a leendő szülő sem csinált hülyeségeket fiatalon. Ez szerintem nem jó, mert sok esetben a gyereket a saját példájára fogja nevelni, ha én nem csináltam akkor Te se csináld stb..

26F

2018. jún. 13. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
A szüleim fiatalkoruktól kezdve dohányoznak, minden pénzünk ráment, pedig annyira nem keresnek rosszul. Én rosszul vagyok a szagától is, sosem járnék dohányzó férfival. A fű illegális, szerintem ez már mindent elmond róla. Az hogy ki mivel teszi tönkre a szervezetét, magánügy, nem kell másokra ráerőltetni. Szerintem nem véletlen, hogy az egyetemi évfolyamtársaim közül a füves alkeszok csúsztak éveket.
2018. jún. 13. 23:33
 8/11 anonim ***** válasza:
33%

Az a legnagyobb gáz hogy nem szivod azta patkánymérges WD40es növénytápoldatos herbált sem vagy mi a tökömet.

Igy pedig nem lesz belöled sohasem menö.

1 nulla szar kis tisztaéletü csöves leszel világéletedben.

Törödj bele.

2018. jún. 14. 08:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Alapból az a gáz, hogy már ott tartunk, hogy ilyen kérdés kerül kiírásra. Bár ez nem feltétlenül a te hibád. Érződik, hogy nincs határozott véleményed ebben a dologban. Megértem, hisz óriási ez a nyomás ilyen korban. Próbálsz úgymond "erős" maradni és megtartani az "elvedet". Nem vagy benne biztos, hogy jó döntést hozol-e, hisz így alapból megadatik a veszély, hogy társaság nélkül maradsz.

Nekem az a véleményem, hogy aki hosszú távon ezekkel a szerekkel bódítja el magát, az gyenge. Mindenkinek meg van a maga kis "xarja" az életben, az nem kifogás, hogy legalább ezek pár óráig kikapcsolnak és akkor meg van a boldogság és minden hiperszuper, na meg ettől menő leszel. Sok esetben valóban úgy tűnhet, hogy ezek az emberek vannak többségben és akkor az egyén kívülállónak érzi magát. Itt mindenkinek saját magának kell mérlegelni, hogy mi éri meg neki, vagy mi nem.

Az értelmes embernek nincs erre igénye, mert ha az ember igazán önmaga lehet egy értelmes társaságban, akkor megtalálják azokat a módokat, hogy jól érezzék magukat túlzott alkohol vagy füvezés nélkül, vagy akár dohány nélkül.

Egy értelmes embernek értelmesebb hobbiai vannak, amik örömet okoznak neki és amivel le tudja magát foglalni.

Egy értelmes ember tudatosan él és nem enged az ilyesfajta kísértéseknek.

Persze ahhoz, hogy erre az ember rájöjjön rengeteg önelemzésre, beszélgetésre van szükség. Nem elég ezt két szóval letudni. Mivel ezeket alapból ÉRZELMI szinten nem is tanítják, csak letudják "hát ezt nem szabad"-dal addig a szerencsétlen fiatalok, emberek nem is értik meg az egészet igazán, de legfőképp önmagukat, hogy miért is mennek bele ezekbe.

2018. jún. 14. 12:01
 10/11 he84 ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én sose füveztem, mégis megvagyok. Akik ilyenért szólnak és rá akarnak venni rendszeresen, azokkal ne barátkozz, ne figyelj rájuk! Barátkozz, ismerkedj olyan emberekkel, akiknek nem ez a fontos! Ez nem maradiság, hanem érettebb felfogás.
2018. jún. 14. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!