Lehet valami bajom ha néha/alkalmakkor füvezek?
Már egyszer kétszer szívtam, de nem lett tőle bajom. Vicces volt még élveztem is.
16 fiú
Jó úton haladsz lefelé a lejtőn! :) Így tovább. Utána jönnek a keményebb cuccok.
Normális lány nem fog veled kezdeni az tuti.
17l
#1 Ez egy baromság. Kb 5 hónapja füvezek, és eszembe se jutott más szert kipróbálni, a "keményebb" drogok használóival sincs semmi bajom, ők tudják mivel b****ák tönkre magukat, de én semmi pénzért nem csinálnám ezt. Mint mindenben, a fűnél is a mértékletesség a fontos, heti egy teljesen rendben van, az a lényeg, hogy ne juss el arra a szintre, hogy fű nélkül már nem élvezed az életet.
#3 Rendes fűtől még senki nem halt meg. Az lehet, hogy magára hívta a mentőt, mert úgy érezte meg fog halni, de ez csak illúzió, a fűtől nem lehet meghalni, max ha túl sokat szív valaki, akkor elhányja magát vagy elájul. De nyilván nem egy fél méteres spanglival kell kezdeni. Herbáltól elhiszem hogy lettek sokan rosszul, de nem tudom megérteni azokat, akik ilyen szerekhez nyúlnak. A fűnek éppen az a lényege, hogy gyógynövény, a természetben is megterem, nem laboratóriumban előállított drog. Hosszútávon nyilván vannak nem túl kellemes hatásai, például ha hajlamos valaki rá, akkor elő tudja hozni a skizofréniát, illetve pszichózist, de ahhoz évtizedekig kell használni naponta.
Én azt mondom, a fű a létező legjobb tudatmódosító, százszor jobb, mint az alkohol, csak meg kell találni a mértéket, meg azért a thc és a cbd jótékony hatásairól se feledkezzünk el, ami több van nekik, mint káros.
#7 Büszke lehetsz magadra! Bravó! Tapsot neked!
Megvan a vélemény az ilyen emberről, pláne amióta egy fiú beszívva jelent meg a randinkon és még kínálgatta is. Na elmegy az ilyen a jó édes.....!
#1 voltam
Szerintem ezzel a válasszal mindenkinek egy életre elmagyarázom, aki erre a kérdésre ugrik :)
Mivel magyarok vagyunk, valljuk be tradicionális az alkoholizmus.
Nem hiszem ,hogy te még nem ittál egy kortyot sem! ( tisztelet a kivételnek )
Az alkohol világszerte ÉVENTE 3,3 MILLIÓ embert visz a sírba.
Mióta világ a világ , Marihuána fogyasztása miatt történt haláleset 0!!!!
Figyelj ide , semmi bajod nem lesz, ha csak nem vagy annyira beszívva ,hogy elfelejtesz körbenézni és elüt a busz 😂 Az viszont már a te hibád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!