Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom ha néha/alk...

Adam.bak01 kérdése:

Lehet valami bajom ha néha/alkalmakkor füvezek?

Figyelt kérdés

Már egyszer kétszer szívtam, de nem lett tőle bajom. Vicces volt még élveztem is.

16 fiú

2017. szept. 3. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De attól, hogy legális az alkohol, nem kevésbé káros, mint a fű. A Xanax-hoz is viszonylag könnyen hozzá lehet jutni, mégis brutális függőséget okoz, nem kellemes elvonási tünetekkel. Tehát attól, hogy valami legális, nem biztos, hogy jó, és attól, hogy valami illegális, nem biztos, hogy rossz.
2017. szept. 9. 17:15
 12/19 TOP1ANSWER ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha nem kizárólag a szívásról szól az életed. Én 15 éves koromtól nali szinten füveztem volt hogy egy nap 5-10 jointot, mérnöki diplomám van azóta, még mindig sokat szívok és az ég világon semmi bajom nincs.Viszont mindig tarts magad előtt egy célt amiért küzdesz és a jövődet szolgálja, ne hanyagold el az életed többi területét és egészséges nyugodt felnőtté fogsz válni. Azok a kommentelők akik fröcsögték a negatívumokat, azoknak közük nem volt rendes fűhöz. Az LD50 értéke baromi magas, túladagolni lehetetlen és az endokannabinoid rendszerre kedvező hatást gyakorol, ami nagyon sok életfunkciót szabályoz. A mentő pedig legfejjebb a hülye herbálos barátodat vitte el. A rendes fű egészségedet szolgálja, ha nem jointból szívod hanem vaporizerből.
2017. szept. 17. 17:32
 13/19 anonim válasza:

A fűvel önmagában nincs is baj ha alkalmanként csinálod, az a lényeg, hogy megbízható forrásból legyen, és élvezettel csináld. :) Ebből még senkinek sem lett baja.

Mindent mértékkel..

2017. szept. 20. 18:01
 14/19 anonim válasza:

Nem tudom itt egyesek honnan informálódnak, de nagyon nem jó helyekről :D. Egyáltalán nincs mi bajod legyen tőle, belazít és jól fogod érezni magad. Mentő vitt el valakit? Soha nem hallottam még ilyet, mivel 1. nem káros 2. nem ájulsz el tőle vagy bármi más..

Jó lenne ha informálódnátok arról, hogy milyen sok pozitív hatása van a marihuánának, és milyen sok kezelésben használják mivel rengeteg betegségre nincs más ellenszer csak ez..

Egyetlen egy halálesetről sincs még információ, hogy bárki a füvezés miatt halt volna meg.. Mivel tonnányni mennyiséget kellene elszívni egymás után, hogy valaki belehaljon.. Amiért valaki füvezik, nem jelenti azt hogy keményebb drogokat is kifog próbálni, az nem ettől függ. Ha valaki kiakarja próbálni a kokót vagy mdma-t az kifogja akkor is ha nem füvezik. Nem kéne mindent elhinni amit a "felnőttek" mondanak.

Ledöbbennétek ha tudnátok manapság hányan füveznek és van akin meg sem látszik abszolút..

Szóval a kérdésre röviden: nem, nem lesz bajod tőle..

2017. szept. 22. 00:50
 15/19 Márics Attila ***** válasza:
0%
Mondj 1 pozitív hatást azon kívül, hogy a rákosok fájdalmait csökkenti és étvágyserkentő. Ezen kívül nincs neki köszönöm. Lehe tneked kéne tájékozódni és nem elhinni ezt a sok "egész életembe szívtam az agyam de diplomám van" hazugságot. Aki függő akar lenni nyugodtan szívjon, de ne lepődjön meg ha lenézik érte.
2017. szept. 23. 00:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem csak azért írják fel rákosoknak, mert fájdalom csillapító hatása van. A sejtosztódást is gátolja, ami rákos sejteknél pont kapóra jön.

Az epilepsziás betegeket gyakorlatilag kigyógyítja...

Emellett vérnyomáscsökkentő, idegsejt védő, gyulladáscsökkentő, de még immunerősítő hatása is van.

Szóval nem egy rossz növény ez alapból.

Emellett a rekreációs használata se olyan rossz dolog. Igazán jó gondolatokkal képes gazdagítani a használóját. Nekem segített, hogy kimozduljak néha az éjszakába, és emberekkel ismerkedjek össze, legyenek barátaim, érdekes beszélgetéseim, vagy egy két fantasztikus bulim.

Mellé még jól is aludtam, és nem is lettem másnapos.

Az, hogy illegális, az inkább a hatalmon levő embereknek kedvez. Könnyebb illegálisnak mondani egy növényt, ami a földből nő ki, így jól jár a gyógyszeripar, a kormány is uszíthatja a drogosok ellen a népet...

A füvezésnek a kultúra részeként kéne fellépnie, mint az alkoholnak. Vagy ennyiből az alkohol is lehetne illegális...

2017. szept. 28. 15:00
 17/19 Márics Attila ***** válasza:
Utolsó konkrétan hazudik.
2017. okt. 2. 12:46
 18/19 anonim ***** válasza:
A válaszíró 23%-ban hasznos válaszokat ad.
2017. okt. 2. 13:13
 19/19 Márics Attila ***** válasza:
Attól függetlenül még hazudtál, most az én százalékaim nem nagyon igazolják, hogy miért hazudsz.
2017. okt. 2. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!