Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejelöljem, vagy ne? Írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöljem, vagy ne? Írjak neki, vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik. Ismerjük egymást, jóban is vagyunk (ha kettesben vagyunk mindig beszélgetünk, hülyülünk, aranyos fiú nagyon) Gondoltam, hogy bejelölöm iwiwen, de írjak is neki? Nem gáz ha én (a lány) keresem meg őt?

Mit írjak, érdemes írni szerintetek?

2010. júl. 31. 10:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Elküldtem neki nagy nehezen :D

Nah, kíváncsi leszek :DDD

2010. júl. 31. 15:05
 22/26 anonim ***** válasza:
mit írtál?:)
2010. júl. 31. 15:59
 23/26 A kérdező kommentje:

Tegnap voltunk angolon, és már akkor látszott, hogy valamit nem igazán értettem. De kaptunk gyakorló feladatokat (ezzel kapcsolatosat) és írtam neki, hogy nem értem ezeket a dolgokat, és tudna-e segíteni :D

Szóval ha tetszem neki, akkor élni fog a lehetőséggel, ha meg nem akkor nem. De legalább érteni fogom az angolt :D

2010. júl. 31. 16:40
 24/26 A kérdező kommentje:
Válaszolt. Nagyon sok szöveget írt, de csak az angolt magyarázta el. Illetve a végére írta, hogy kérdezhetek még valamit ha nem értettem...Szóval a lényeg: mostmár értem az angolt, de nm jövök be neki. :(
2010. júl. 31. 20:23
 25/26 anonim ***** válasza:
válaszoltál már? írhatnád, hogy még mindig nem érted, elmagyarázhatná egy kávé mellett:)
2010. aug. 3. 14:10
 26/26 A kérdező kommentje:

Igen válaszoltam. Megköszöntem a segítségét meg írtam neki, hogy nagyon sokat segített. Erre már nem válaszolt.

Áhh, nem lenne bátorságom elhívni még ha tetszenék neki akkor sem. De így meg végképp nem csinálnék ilyesmit. De azért köszi a választ :)

2010. aug. 3. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!