Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöljem, vagy ne? Írjak neki, vagy ne?
Van egy fiú aki tetszik. Ismerjük egymást, jóban is vagyunk (ha kettesben vagyunk mindig beszélgetünk, hülyülünk, aranyos fiú nagyon) Gondoltam, hogy bejelölöm iwiwen, de írjak is neki? Nem gáz ha én (a lány) keresem meg őt?
Mit írjak, érdemes írni szerintetek?
ma 10:54
"ennyi" tapasztalattal inkább hallgattam volna... kb semmit nem mondtál ami hasznos lenne...
szerintem nyugodtan kezdeményethetsz te is, (nincs ebben semmi nyomulás) ha szimpatikusak vagytok egymásnak akkor tetszeni fog neki. sok mai fiatal fiú túl félénk, és szeretik ha a lányok kezdeményeznek, nincs ebben semmi rossz, próbáld ki nem veszíthetsz semmit, vagy bejön vagy nem.
Okés, igazad van. Nem jelölöm be, nem csinálok semmit. De akkor 1-2 hétig tuti nem találkozunk....
Egyébként nyelviskolából ismerem, tehát nyári tanfolyamról. De tényleg nem vagyok egy nyomulós fajta (egyszer nyomultam, akkor is koppantam) szóval nem csinálok semmit. Lehet, hogy félre is értettem a közeledését, és mindenkivel ilyen közvetlen. De tuti, hogy lépne ha tetszenék neki?
11:22 és 24.
Köszi a válaszaitokat. De most már teljesen elbizonytalanodtam :D (Nem mintha eddig tudtam volna mit csináljak..) Lehet várok néhány napot, és hátha találkozom vele szerdán-csütörtökön. Meg ez is hátráltat, hogy nem tudom van-r barátnője. Iwiwen egyedülálló, facebookon meg kapcsolatban van. Megkérdezni nem mertem, csak poénkodunk egyszer, mert a tanárunk mondta, hogy hazatelefonál, és felhívja a férjét, és mondta a fiú, hogy "jó ötlet én is hazatelefonálok és felhívom" és erre visszakérdeztem, hogy a férjedet hívod fel? És mondta, hogy igen, mert már otthon vár. (Oké, nem olyan nagy poén, sőt) de csak ennyire mertem érinteni a témát...
Közös ismerőst meg nem akarok megkérdezni, mert visszamondja neki.
Hmm szerintem nyugodtan felveheted iwiwre ...sőt szerintem be is próbálkozhatsz nála én nekem például jó érzés lenne, mikor nem csak én kezdeményezek, hanem a lány is, nem lehet áthárítani mindig a fiúkra a kezdeményezést főleg ha tetszik neked. üdv!
17/f
Pont most írtam meg neki a levelet :D
De nem jelölöm be, csak írok neki, illetve segítséget kérek tőle :D
Most már csak el kell küldenem, de már vagy 50szer elolvastam a levelet, és mindig átfogalmazom...Már rákattintanék a küldésre, de aztán mindig elbizonytalanodom, hogy jó-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!