Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért becézgethet mostanában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért becézgethet mostanában?

Figyelt kérdés
Egy kisebb ideje(3-4 hete) beszelek egy fiúval, aki az utobbi napoiban elkezdett becezgetni. Számomra egyre furább(jó értelemben) beceneveket ír.

2020. jún. 8. 03:10
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Férfias játék csupán, jó értelemben. Ilyet csinálok én is.
2020. jún. 8. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan lányokat szoktam becézni, akik szimpatikusak és esetleges hosszú távra tervezek velük. Ez amolyan finom/diszkrét közeledés.

Persze a "szivem", "drágám", "kicsim" már magasabb rangú bevézés. Tekintheted távolság mércének is. A finom becézésekkel kedveskedni lehet, de egyúttal távolságot is tartani, hogy ne legyen aggresszív a közeledése. :)

2020. jún. 8. 07:47
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
ez azt jelenti hogy szeret
2020. jún. 8. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy szeret az kicsit túlzás. Inkább vonzódik, ha nem megjátsza magát.

Jó... Nekem van ilyan ismerősöm, aki fűz-fáz "szivem"-ez vagy "kedvesem"-ez. Egészen a bolti eladón át az étteremi kiszolgálót, sőt férfi/nő kollégákat is. Van, hogy beszélnék vele.

- Tomi?

- Mond Gábor szivem. (Ya, 60 feletti a tag)

- Hoztam valamit. (nyilván szervert, mert azt rendelte, csak elmentem érte)

- És kellemes illata volt? (-.-' csak nőkre tud gondolni :D)

- Attól függ honnan nézzük. (nyák, vagy nyak)

- Hát.. Lehető legközelebbről. (^^")

- Olyan szempontból, nagy is jó.

- Akkor jól van. :)

Szóval vannak ilyen emberek is. :D

2020. jún. 8. 20:27
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 ez kilőve szerintem 😁
2020. jún. 8. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert kedvel, meg így cukiskodik veled. Próbálja saját magát veled megszerettetni; vagy egy ilyen bizalmasabb viszonyt kialakítani veled; egy ilyen közelebbit. Lehet, hogy tetszel is neki, de lehet, hogy csak valami ilyen "cuki 'dolognak'" tart téged; tehát hogy te csak egy cuki ember vagy; akivel jó barátkozni, de lehet, hogy akár tetszel is neki.
2020. jún. 8. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell komolyan venni. Én csodálatos voltam fiatalon, mindig B.B-nek /Aki idősebb tudja ki volt?/ ....hívtak és mindenféle nekem sem tetsző infantilis szavakkal becézgettek, nem volt értelme semmi. Nemrég hallottam "puncikám"-nak hívja mindenki előtt egyik barátnőm lányát a....most már férjnek is helyt álló személy....a feleségnek derogál ez a szó, de ő ezt ragasztotta rá. Na képzeld el, miket mondhatnak neki, ha utcán rákiabálna, mert messzebb áll, hogy "puncikám", itt jobbat látsz a kirakatban...nemde?
2020. jún. 10. 07:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Itt nyilván nem ilyen ocsmányról van szó. :)
2020. jún. 11. 00:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!