Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok jó szex vagy egy külsőre-belsőre tökéletes partner? Melyiket választanád?
Tételezzük fel, hogy két lehetőséged van. Nincs olyan, hogy "egyik sem" meg "aranyközépút". Muszáj választanod.
A.) Rengeteg, minőségi szex, tökéletes kémiai összhang, egymásért megvadulás, szenvedélyes szeretkezések napi rendszerességgel minimum, viszont belsőre nem passzoltok, mások az elképzeléseitek, nem kapsz tőle se szeretetet az ágyon kívül se figyelmet, nem érezteti veled, hogy fontos lennél
B.) Külsőre és belsőre tökéletes partner, támogat, melletted van, őszintén tiszta szívből szeret, erősít, motivál, minden hibáddal együtt elfogad és tervez veled hosszútávon, ellenben alacsony libidója van, a szex is elég átlagos és hetente nagyon max 2 alkalommal van, többször nem kívánja.
Ti mit választanátok? Kort és nemet is írjatok légyszi. :)
Elég szomorú, hogy választani kell, de sajnos nagyon gyakori, a legtöbbünknek nincs szerencséje... 😔
Én is arra szavaznék, hogy kb. 50 éves koromig A, utána B. Vagy maradjunk egyszerűen az A-nál, nem nagyon akarok 50-nél tovább élni amúgy sem.
(29N)
Vagy én vagyok valami földön kívüli, vagy nem tudom mi van, de én nem értem hogy hogyan lehet minőségi a szex, ha nem kapok tőle sem szeretetet sem figyelmet? kvázi nem szeret. Ha nem szeretjük egymást, akkor csak dugunk. És ha dugunk, akkor nem szeretkezünk. Ha nem szeretkezünk, az nem lehet minőségi, mert a szexnek a legfelsőbb foka amikor két ember vonzódik egymáshoz, de érzelmek és szeretet is van..
Ha valaki külsőre és belsőre tökéletes partner, akkor van kémia. Nem létezik hogy ne legyen...és ha tökéletes partner, akkor beleszeretsz. Ha beleszeretsz, akkor szeretkeztek...sokszor.
Én személy szerint nem értem a kérdést.
Nekem most is a 2es van, nekem nagyobb az étvágyam, neki heti 1 2 elég..de az igen jó.
N27
Az A.) verzió elég gyorsan kifullad, ha nincs más érzelmi/értelmi hasonlóság a két ember között.
Gondolom egy kanos kamasz írta a kérdést, nem is kétlem neki mi a vágyálma. A bagzó macska igenyszintje. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!