Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok jó szex vagy egy külsőre-belsőre tökéletes partner? Melyiket választanád?
Tételezzük fel, hogy két lehetőséged van. Nincs olyan, hogy "egyik sem" meg "aranyközépút". Muszáj választanod.
A.) Rengeteg, minőségi szex, tökéletes kémiai összhang, egymásért megvadulás, szenvedélyes szeretkezések napi rendszerességgel minimum, viszont belsőre nem passzoltok, mások az elképzeléseitek, nem kapsz tőle se szeretetet az ágyon kívül se figyelmet, nem érezteti veled, hogy fontos lennél
B.) Külsőre és belsőre tökéletes partner, támogat, melletted van, őszintén tiszta szívből szeret, erősít, motivál, minden hibáddal együtt elfogad és tervez veled hosszútávon, ellenben alacsony libidója van, a szex is elég átlagos és hetente nagyon max 2 alkalommal van, többször nem kívánja.
Ti mit választanátok? Kort és nemet is írjatok légyszi. :)
A B-t választom, de nem hiszek abban hogy van alacsony libidó, ha külsőre nagyon bejön akkor nem tudok nem arra gondolni mindig látom
:D
Akinek alacsony felém a libidója, az nem szeret, max. kihasznál. Maradok az A-nál, a világ úgysem ennyire fekete-fehér.
42 N
Ha nagyon muszáj lenne választani akkor a B.
De mivel nekem fontos a szex és egy héten kettőnél többször igenylem ezért nem működne.
24n
A,
Mert az eddigi tapasztalatim szerint én jobban elvagyok szingliként, mint párkapcsolatban. Nem nekem valók a mély beszégetések, a folyamatos együtt levés, jobban szeretek egyedül lenni, nem igazán vagyok kompromisszumképes. Bőven jó nekem ha nem keres a pasi, mert csak falra mászok ha naponta 1nél többször felhív.
25N
50 éves koromig A.
50 éves korom felett B.
B.
De csak ha szerelmes vagyok belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!