Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire nem érdeklem a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem érdeklem a pasim?

Figyelt kérdés
Tegnap leírtam neki hogy elegem van abból hogy a barátai meg a gépezés a legfontosabb neki, és elegem van abból hogy 8-9 naponta találkozunk csak mikor itt lakik egy köpésre, és van kocsija és szabadideje mint a tenger. Erre írta hogy jóéjt, válaszoltam, és azóta nem ír. Ennyi volt? Telefonon nem beszélünk soha, idejönni meg úgysem fog. Ez megy már hetek óta hogyha szóváteszem hogy vele akarok lenni megsértődik, és ha én nem írok nem is keres, telefont fel sem veszi.

2020. jún. 2. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kuka. Dobd ki te hamarabb. Nekem volt egy ugyanilyen kapcsolatom. A pasi szó nélkül lelépett,annyit se mondott rohadj meg. Kis gerinctelen féreg az ilyen. Jobban jársz ha te dobod előbb
2020. jún. 2. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe ezt a gyökeret. Annyi gerinc sincs benne, hogy szemtől szembe szakítson veled.
2020. jún. 2. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele nem éri meg.

Ha igazán érdekled,szán árd időt. Mindenki arra ér rá amire akar

2020. jún. 3. 05:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Sztem ennyi volt, meg még ennyi se. Ne bánkódj, csak nyertél ezzel az egésszel. valszín nem érdekelted eléggé, vagy van neki más is. Én nem keresném a helyedben, de ha ő keresne, nem venném fel a telt se
2020. jún. 3. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!