Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire nem érdeklem a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem érdeklem a pasim?

Figyelt kérdés
Tegnap leírtam neki hogy elegem van abból hogy a barátai meg a gépezés a legfontosabb neki, és elegem van abból hogy 8-9 naponta találkozunk csak mikor itt lakik egy köpésre, és van kocsija és szabadideje mint a tenger. Erre írta hogy jóéjt, válaszoltam, és azóta nem ír. Ennyi volt? Telefonon nem beszélünk soha, idejönni meg úgysem fog. Ez megy már hetek óta hogyha szóváteszem hogy vele akarok lenni megsértődik, és ha én nem írok nem is keres, telefont fel sem veszi.

2020. jún. 2. 18:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
30%
Ezt vele kell, vagy nem kell megbeszélned nem velünk
2020. jún. 2. 18:11
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem már nem is a pasid.
2020. jún. 2. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Flegman lerazott, hagyd a francba az ilyet
2020. jún. 2. 18:16
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Minek erolteted? Ennek a palinak csak nyug vagy. Ne keresd tobbet,majd talalsz egy normalisat, mert ez nem az.
2020. jún. 2. 18:16
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Miért hívod őt a pasidnak?
2020. jún. 2. 18:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell érett, felnőtt, FÉRFI partner keresni!
2020. jún. 2. 18:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de ha valaki ennyire nem tisztel, hogy időt szakítson Rád és ráadásul a haverok és a játékok után szerepelsz a listán, akkor engedd el...

A Te önbizalmadnak árt a legtöbbet. Hidd el, ha valakinek fontos vagy, akkor azt érzed és tudod, és nem merül fel benned ilyen kérdés.

2020. jún. 2. 18:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ennyire nem èrdekled. Ès nem a pasid. Nem is èrtem minek erőltetése ezt az egèszet. Tiltsd le, ès lèpj tovább.

De gyanítom azèrt is ennyire leszrom típusú, mert úgy is tudja, hogy mindezek után mèg te fogsz futkosni utána...

De szedd már össze magad! Mit ad neked ez a kapcsolat? Semmit, kvázi csak rombolja az önèrtèkelèsed.

Engedd el, ès keress mást.

2020. jún. 2. 18:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy nem akar veled lenni, de szerintem már várta is, hogy ez a nyűg véget érjen.

Legyen tartásod, nem szeret téged.

2020. jún. 2. 19:14
 10/14 anonim ***** válasza:
8-9 nap? Ez már nem a pasid. Ha az ország másik végén, vagy külföldön élne, akkor még bele is férne, de nem az elmondottak szerint.
2020. jún. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!