Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a feleségemne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a feleségemnek, hogy fogyjon le mert már nem kívánom?

Figyelt kérdés
3,5 éves a kisfiúnk és 20 kilót hízott terhesség alatt és azóta se fogyott le, sőt inkább még hízik. Párszor már utaltam rá fogynia kéne és nagyon megsértődött. 160 cm és 72 kg, 50 kg volt mielőtt terhes lett. Ha már idősebb lenne nem is nagyon szólnék semmit, de még csak 28 éves. Egy ideje már nincs kedvem a szexhez se, nem olyan mint mikor még csinos volt, nagyon vastag lett a combja, feneke is hatalmas.

#Párkapcsolat, fogyás,
2020. jún. 1. 21:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
60%

Szivem nagyon kövér vagy. Baj lesz belőle ha nem fogysz le. Segítek bármiben de foggy le.

Ennyi.

2020. jún. 1. 21:52
 12/36 A kérdező kommentje:
Ja és PCOS betegsége van biztos hallottátok már úgyhogy dietaznia kéne eleve az egészsége miatt de tesz rá. Már sikerült a gyerek többi nem érdekli.
2020. jún. 1. 21:55
 13/36 anonim ***** válasza:
87%
8-as, 4 gyerek mellett dolgozok 8 órában. 2 digitális oktatással otthonról tanul, a legkisebb 1 éves. A vírus miatt most otthonról dolgozok, amúgy heti 2 napot vagyok az irodában, hármat otthonról. Egy 5 km-es kör kb. 25 perc, ha macskát, sünit látunk út közben 30-35 perc szokott lenni. Minden reggel 5-kor kelek dolgozni. 10.30-kor tesszük az egyik kört, 5-6 körül a másikat. (ha rosszul sikerül a nap, van, hogy elmarad, de szerintem 1 gyerek mellett megvalósítható)
2020. jún. 1. 21:56
 14/36 anonim ***** válasza:
94%
Húha, ha Pcos betegsége van, akkor tényleg figyelnie kellene a diétát. Egy megoldás marad. Ajánld fel, hogy áveszed a főzést, menjenek sétálni a gyerekkel. :) Így meglesz az egészséges étkezés és a mozgás is.
2020. jún. 1. 21:58
 15/36 anonim ***** válasza:
98%
És a haztartassal gyereknevelesben kiveszed a részed? Direkt nem segitest irtam. van ideje magára? Vagy oldja meg egyedül? Itt szokott a gond lenni... emellett vidd el randikra, vasarolni, kényeztesd egy kicsit, hátha csak begubozott es az a baja. Nekem nincs gyerekem de ha begubózók, vagy ki nem mondott serelmeim vannak akkpr szoktam kajálási " rohamokat" produkalni. Szoval lehet egy parterapia jo lenne. Vagy valami kozos de bensőséges kikapcsolodas, ahol egymasra tudtok figyelni. Valami szerintem nagyon nem ugy van, ahogy o igazabol szeretné. Es most inkább tagad, mint akinek jo így.
2020. jún. 1. 22:12
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Szóval arra akartam kilyukadni hogy a tulsuly egy fzikai tünete valami komolyabbnak. Lehet az arcaba vágni ezt amit leirtal, de valakinek ez hasznal es motivalja, valakit meg nagyobb szakadekba taszít. Az okokat kell megkeresni.
2020. jún. 1. 22:22
 17/36 anonim ***** válasza:
30%

Semmiféleképpen se az legyen az indok, hogy nem mozdul meg már rá a pucud, ha csak nem akarsz egy válópert a nyakadba.

Az még oké, hogy te nem véletlen nem kövér nővel jöttél össze,hanem vékonnyal, de attól még, hogy "országunk Sczwarzeneggerének"-Schobert Norbi, gyengébbek kedvéért- neje egy g-ot nem szedett fel, ez egy átlag dolgozó nőnél nem így van, aki nem ebből az ugra-bugrából él. Vagy talán hiányoztál biológia óráról, amikor erről volt szó?

A gyereketek milyen volt babának? Jó alvó? Vagy végig bőgte az éjszakát? Otthon maradt vele a feleséged 3 éves koráig? Jelezte már bárki, hogy menjetek el a legközelebbi nevelési tanácsadóba? Vagy olyan elvan egymagában a sarokban?

Ez azért fontos tényező, hogy egy gyerek hogy viszonyul kicsinek a szüleihez, mert ha pl. észlelhetőek rajta Asperger vagy más hasonló problémára utaló jelek, pl. nem néz a szemedbe, ha beszélsz, nehezen tanul meg beszélni, stb. ,akkor javarészt az anyára hárul a teher, hogy ezt vajon hogy oldja meg, kihez vigye. Ha meg egy egyszerűbb embernek eszébe se jut utána járni, akkor meg zavarja, hogy magyarázkodhat, hogy miért "fura" a gyerek, mert ő se ura a helyzetnek.

2020. jún. 1. 23:36
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

*terhesség alatt

Bocsi, ezt kihagytam

2020. jún. 1. 23:37
 19/36 anonim ***** válasza:
71%

Az van, hogy nem tehetsz semmit. A feleségednek kell elhatároznia magát. És azt is neki kell kitalálnia, hogy milyen segítségre van szüksége a megvalósításhoz.

Az van, hogy aki már meghozta a döntést, az megy, mint a buldózer. Fáradtság, házimunka, problémás gyerek, munkahelyi szarságok nem állnak az elszántak útjába. Ha fene fenét eszik is mennek edzeni.

2020. jún. 2. 00:27
 20/36 anonim ***** válasza:
3%
Beadod a válópert és ennyi, valószínű nem fog lefogyni, gondolom szexre sincs igénye. Szomorú sztori, elvált apuka leszel és megpróbálsz egy új nőt beújítani.
2020. jún. 2. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!