Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha páromnak a gépe levan zárva ill telefonja és nem engedi hogy belenézzek? Jó volt amikor elkértem és megnéztem de nem találtam semmit de a gépen tudom hogy tele van az exei képével stb.. Szerintetek ez normális?
Ott má bajok vannak, ha ennyire zárja lefele... Az nekem mindig gyanús és általában igazam is volt ebben. Aki ennyire titkol valamit, az nem tiszta. Lehet rákenni arra, hogy személyes tér stb meg adatvédelem... Engem senki nem győz meg erről. Védje az idegenektől, de ha nekem nem adja meg a feloldót, egyértelmű nekem a dolog.
Nekem bizony lebukott a párom 2szer is. Utána mérgében megmondta a jelszót, mert nem ok nélkül nem bíztam benne és fejére is olvastam. Jól nézett volna ki, ha ő kért volna számon amiért lebukott!
A volt pasim meg azt csinálta, hogy vitte a telefont magával. Meg a haverja tudta a jelszavát, én meg nem tudhattam. De mikor a hülyék elkotyogták ezt, muszáj volt megadnia. Természetesen volt vaj a fején.
Én nem bánom ha bele néz a férjem a dolgaimba. Egy okból nem jó dolog, hogy pl. szépeket nem tudok a családjáról mondani és az őszinte véleményemet róluk nem akarom hogy elolvassa (amit mondjuk testvéremnek írtam...) Nekik kicsit drasztikusabban fogalmazok, férjem a finomabb verziót ismeri.
Hagyd a francba a negatív kommenteket és azt a felfogást is ha valaki kutakodik akkor ki kell dobni. Tudom hogy ez a 21. század de ennyire megtagadják az emberek a saját etikájukat szomorú. Nem kell csenben ülni,ha ilyen esetben vagy.
17 hetes terhes vagyok. A férjem telefonja és gépe(programozó) le van tiltva de ha valami olyan dolog van elmondja nekem a kodot, hogy valamit megnézzek ,ilyesmi. Ez lenne egy normalis párkapcsolat alapja ! Nem az hogy jaj most kutakodsz,bepánikol a párod stb 1001% hogy oka van amiért nem enged a telefon vagy gép közelébe.
A héten feltünően nem engedte a férjem ,hogy a telefonjáról felhívjak valakit vagy üzenetet írjak (enyém szervízbe volt). A kódját sem tudtam és ő igen az enyémet, eddig nem volt okom kutakodni , de most tudtam valami nem oké. Elment túsolni, találgattam a kódját, sikerûlt is. Beszélgetés más nőkkel nem volt, habár törölheti persze akármikor de ilyesmire nem gyanakodtam. Viszont a messengerbe saját magának voltak elkûldve az exével való anál,orális szexvideók! A dátum szerint,mi még akkor nem ismertük egymást. De azóta feleségül vett, gyereket várunk, mégsincs kitörölve az ami miatt eddig féltette a telefonját. Na akkor nehogy még mi kérjünk elnézést amiért megmertem tudni ,hogy mi van a háttérben. Nem szóltam ,nem hisztiztem ,nem tudja azt hogy én miket láttam( és sajnos ezek benne maradnak az emlékezetemben, senkinek nem kívánom) . De rávezettem arra ,hogy nem érdekel mit titkol,hogy képei vannak még amiket nem törölt ki, de elegem van hogy annyira félti a kezemből a telefont, holott eddig tényleg nem kutakodtam !. Megkértem mihamarabb tegyen valamit mert ez nekünk nem egészséges hosszútávon.
Este megmondta ,hogy minden ki van törölve , és így is volt,másnap és a következő napokban már nem féltette a telefonját. Megkönnyebbűlt ő is az állandó fèlelemtől,hogy lebukik vagy sem. És kicsit sem hat meg hogy én kutakodtam utána ,MERT OKOM VOLT RÁ. Ne húzódj vissza, lehet 2 év múlva derül ki valami amit később bánsz,hogy vakon megbíztál benne pedig adott rá okot ,hogy ne tedd !
Utolsó hozzaszóló vagyok.
Sajnálom,hogy egy ilyen parasztnak adtál gyermekéletet és megértem hogy félsz. Erős nő lehetsz te ,ha még ígyis a kedvében akarsz járni de annak ellenére ne hidd hogy nem fog megcsalni többszőr. Vagy már pont azt csinálja. Sajnálom ezt. Sok bátorságot és kitartást önmagad mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!