Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha páromnak a gépe levan zárva ill telefonja és nem engedi hogy belenézzek? Jó volt amikor elkértem és megnéztem de nem találtam semmit de a gépen tudom hogy tele van az exei képével stb.. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozok már hogy érdemes e rá pazarolnom az időmet...pedig szeretem....... :(

2020. máj. 28. 22:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
28%

Ha a parom zàrna bàrmit is akkor én nyitnàm neki az ajtót, mehetne.

Egy kapcsolatban nem.lehet titok, azért a pàrom. Hogy mit gondol az az ő dolga. Hogy mit tesz az ràm is tartozik.

Igazad van, hagyd a picsàba az ilyet. Ne vesztegesd az időd vele.

2020. máj. 29. 00:08
 12/37 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom ti hol éltek, nekem tinikoromban azt tanították a szüleim (amikor megkaptam az első laptopomom), hogy mindig legyen lezárva, mert ha ellopják akkor leshetem hova tűnnek az adataim. Mobiltelefon dettó.

Ennek égvilágon semmi köze ahhoz, hogy bízok-e a páromban vagy sem. Ha tök egyedül lakom, akkor is zárolva van, ha a szüleimnél, akkor is.

Abba meg hagy ne menjek bele, hogy mennyire bunkó és kontrolláló dolog már turkálni egymás privát dolgaiban. Ha bármilyen okot ad a gyanakvásra, akkor meg lehet kérni, hogy mutassa meg (pl ha látványosan gépel valamit de ha elmész mellette kinyomja, érted), de a másik háta mögött belenézni... Ne már

2020. máj. 29. 00:24
 13/37 anonim ***** válasza:
84%

11 neked ilyen hozzààllàssal van pàrod? Szegény...

Nem normàlis szerintem a gondolat se hogy belenézzünk a pàrunk telefonjàba.

Nekem sosem jutott eszembe.

Nincs is közöm hozzà. Pl.amit a baràtaival beszél, amit neki elmondanak bizalmasan.

Vagy amit nekem a baràtnőim.. Neki ezeket nem kell tudnia. Nekem mondjàk, nem neki

2020. máj. 29. 01:14
 14/37 anonim ***** válasza:
14%
#12 szerint úgy értették itt a legtöbben, hogy a párja elől van lezárva. Nekem is van minden kütyümön jelszó, de a párom tudja +felvettem az ujjlenyomatát is.
2020. máj. 29. 01:20
 15/37 anonim ***** válasza:
90%
Normálisnak normális ha féltékeny az ember de ha négy év alatt nem ad rá okot a barátod akkor tök felesleges ez a telefon atnezos dolog. Baratodnak sem esik jol hogy nem bizol meg benne, másrészt nekem is zarolva van a telefonon mivel ha barhova megyek ne tudja mar senki feloldani par mp alatt.
2020. máj. 29. 02:10
 16/37 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 10 éve van zárolva, de nem az az exeim miatt:) Ha nem bírod, akkor le kell lépni. A féltékenység kinyírja a kapcsolatot. Ha fontosak az exei azt el lehet szerintem fogadni. De gyanús, hogy nem ez a központi probléma, csak ebbe lehet egyből belekötni.
2020. máj. 29. 05:00
 17/37 anonim ***** válasza:
80%
Igen, szerintem normális. Inkább a Te kíváncsiságod a másik telefonja és laptopja után, nos az kissé eltúlzott, mondhatnám nem normális. Ha valamire kiváncsi vagy, kérdezd meg. Ha nem kapsz választ, vedd tudomásul. Ha nem tetszik a rendszer, lépj ki a kapcsolatból.
2020. máj. 29. 06:08
 18/37 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettőnknek zárolva van. Páromnak munkaeszköze a laptopja. De ha bármi miatt használni szeretném, szó nélkül odaenged. Eszem ágába nem jutna kutakodni. Régebbi kapcsolataimban volt ilyenre példa, mert adtak rá okot, de ott kértem, hogy mutassa meg, amire kíváncsi voltam. De egy jól működő kapcsolatba ez nem fér bele. Ennyi magánszféra mindenkinek jár.
2020. máj. 29. 07:43
 19/37 anonim ***** válasza:
89%

"Egy kapcsolatban nem.lehet titok"

Semmi közöd a munkahelyi dolgaihoz és Bözsi néni egészségügyi vagy Fannika pasiugyeihez sem.

2020. máj. 29. 08:44
 20/37 A kérdező kommentje:

11/19 köszönöm a válaszod! :)

Azért is írtam ki mert már 2x is adott rá okot hogy bizalmatlan legyek ezért is írtam ki!

2020. máj. 29. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!