Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha páromnak a gépe levan zárva ill telefonja és nem engedi hogy belenézzek? Jó volt amikor elkértem és megnéztem de nem találtam semmit de a gépen tudom hogy tele van az exei képével stb.. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozok már hogy érdemes e rá pazarolnom az időmet...pedig szeretem....... :(

2020. máj. 28. 22:19
1 2 3 4
 1/37 Savlekotő ***** válasza:
97%
Rég rossz ha már a másik cuccait kell át nézni.
2020. máj. 28. 22:23
 2/37 anonim válasza:
68%
Hát az hogy normális vagy nem itt egyáltalán nem az a kérdés, hanem hogy téged zavar-e vagy nem. Szerintem legyél vele őszinte és kérdezd meg mit rejteget. Valószínűleg nem fogja elmondani de egy próbát megér. Viszont ha szereted, a párkapcsolatotokban nincs egyenlőre probléma akkor ennyi miatt ne szakíts.
2020. máj. 28. 22:24
 3/37 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
87%

Ezek az ilyen nem tudni mi a jó arany-középút problémák. Vagyis talán de. Tehát ha nem lenne minden zárolva, te meg nem néznél bele. Ha te belenézel, nem véletlen hogy zárolja, mert akár fontos dolgok lehetnének ott, amiket jogilag akár, nem lenne jó egy friss kapcsolatba rögtön kiteregetni, de mivel ő meg ennyire zárol mindent, azt gyanítod, valami susmus van, párkapcsolati szempontból.

Az efféle dolgok, jók ha maguktól jönnének, amikor ilyen kínosságok mennek, ott a kapcsolat is bibis, én mindig azt látom. Nálunk semmi nem volt zárolva, de sose volt belenézés, ez is egy példa.

2020. máj. 28. 22:24
 4/37 A kérdező kommentje:
4 éve együtt vagyunk és most kezd elegem lenni. Én nem zárolok le semmit. Jó a telefonon nekem is levan zárva ha a munkahelyemen leteszem de ő legalább tudja. Most nem arról van szó hogy állandóan lógnák a cuccaiban de akkor is idegesít.
2020. máj. 28. 22:29
 5/37 anonim ***** válasza:
51%

Ha az én párom elkérné a telóm vagy laptopom, hogy körülnézzen benne, akkor nem sokáig lenne a párom.

És igen, nekem is minden le van zárva. Mi van, ha elhagyod? Rettenetesen vissza lehet vele élni.

2020. máj. 28. 22:44
 6/37 anonim ***** válasza:
87%

Egyrészt neked nem kellene nézegetned, másrészt neki sem kéne lezárolgatni. Mindkettő a bizalom hiányát jelzi.

Mivel te már belenéztél, neki van oka azért erre a bizalmatlanságra... Neked van okod arra, hogy ne bízz benne, ezért megnézd, találnál valamit, úgy gondolod? Ha igen, szerintem fölösleges egymás idejét vesztegetni, mindkettőtök csak szív.

2020. máj. 28. 22:59
 7/37 anonim ***** válasza:
74%
Az a nem normális, ha turkálni akarsz a telefonjában, laptopjában. Hat éve vagyunk együtt a férjemmel. Le van zárva telefonunk, számítógépünk. A telefonunk kódját tudjuk, de sosem nézünk bele kéretlenül egymáséba. Tudod, a kapcsolat a bizalomról is szól.
2020. máj. 28. 23:00
 8/37 anonim ***** válasza:
55%
Nem! Nem normális! De tudja ha nem zárja le akkor te ott is probálod ellenörizni, mert neked beteg dolgaid vannak!!!!!!
2020. máj. 28. 23:14
 9/37 anonim ***** válasza:
62%
Nem normális ellenőrizni, amúgy meg tuti jogosan van lezárva, mert lehet csak ráírt egy kollegina, hogy holnap hozza be a jegyzeteit a munkahelyre a párod, de te egy munkahelyi dologból is többet képzelnél. Lehet ezért is zárja le, mert a semmit is félreértenéd.
2020. máj. 28. 23:53
 10/37 anonim ***** válasza:
73%
Le kell zarolni, ha a masik kutakodik, kemkedik. No vagyok, en nem hagynam ezt a foku ellenorzest.
2020. máj. 29. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!