Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha páromnak a gépe levan zárva ill telefonja és nem engedi hogy belenézzek? Jó volt amikor elkértem és megnéztem de nem találtam semmit de a gépen tudom hogy tele van az exei képével stb.. Szerintetek ez normális?
9/20 as azért ennyire nem vagyok betegesen féltékeny! Csak tudod ha téged néztek volna 1 ideig hülyének megnézném most hogy mit írnál!
Itt a kommentekben mindenki rám tud förmedni de senki meg nem kérdezné tőlem hogy mi a baj mi válthatta ki ezt belőlem.
1 részt elmúltam 35 éves azért van 1 kis tapasztalatom nem egy kis 15 éves rinyáló kislány vagyok! van 1 közös gyerekünk és ő miatta szeretnék valamit javítani a kapcsolatunkon! Nekem is voltak exeim, igenis voltak nekem közös képeim velük és nem tartottam meg nem tárolom őket a gépemen! 3 éve mondom neki hogy törölje ki őket mert nekem az fáj ha ott van. Én abban a hitben élek, hogy ami elmúlt az elmúlt! Nem kell tárolni! Csak rohadt rosszul esett az amikor látod hogy a férjed telefonjában volt 2 nő is akivel terhességem alatt félrelépett ameddig én bent voltam a kórházban! Erre is úgy jöttem rá hogy állandóan írogatott mosolygott a telefonnak és elkértem tőle. Ott sìrva kért bocsánatot de attól kezdve lezárta a telefont is és a gépet is. Nem szerettem volna ennyire mélyen belemenni, de hogy ne mindenki engem támadjon igenis le írom! És azért én próbálok minden nap a kedvében járni annak ellenére amit tett velem! Megbocsájtottak igen és akkor mindjárt jön a duma hogy biztos azért lépett félre mert elhanyagoltam magamat a terhesség alatt. 175 cm vagyok 68 kg al jöttem ki a kórházból. Azért egy nőnek ez elég nagy fájdalom elfelejteni, főleg ha már van egy gyermek is.
Kedves kérdező!
"Itt a kommentekben mindenki rám tud förmedni de senki meg nem kérdezné tőlem hogy mi a baj mi válthatta ki ezt belőlem."
Feltettél egy kérdést, akkor eleve neked kellett volna egyből leírni, hogy mi váltotta ki ezt belőled.
"1 részt elmúltam 35 éves azért van 1 kis tapasztalatom"
Hohó... Pont veled egy idős hölggyel volt rövid kapcsolatom volt nem rég. Már a 2. randinkon mikor megnéztem az időt, hogy mennyi idő van a vonatig amivel menni készülök, látta, hogy értesítés jött. Egyből számon kért milyen értesítés jött. Nem akarta elhinni, hogy youtube-os értesítés jött. Aztán fogta és lekapta a töltőről a telefonomat, hogy megnézze igazat mondok-e. Persze igazat mondtam, be kellett látnia. De azóta én is kódolom már a telefonomat és a net kikapcsolva, hogy véletlenül se turkáljon benne senki. Jaah és végig nézte a posztjaimat like-olókat is facebookon és talált egy nő ismerősömet, akinek like-oltam az új profilképét 1 nappal az 1. randink után (persze ment a hiszti miatta, csak amúgy az illetőnek párja van és nevelt fia is amúgy LOL, de attól még miért ne lehetnénk jóban?). Szerintem ez már durva. Nekem ehhez hasonlít a ti szituációtok is.
Ettől függetlenül adtam még neki esélyt. Következő fokozat ennél a hölgynél az volt, hogy egész nap elő se vettem a telefonomat mikor együtt voltunk, csak egyszer amikor családtagnak kellett egy sms-t írnom. Erre mikor ő ebből csak annyit látott, hogy üzenetet nézek, nem azt kérdezi mit olvasok, hanem konkrétan nekem szegezi a kérdést, hogy titkolok-e előle valamit. Sajnos az ilyen féltékenységi jelenetek betegesek. Szóval meguntam.
"Nekem is voltak exeim, igenis voltak nekem közös képeim velük és nem tartottam meg nem tárolom őket a gépemen!"
Fogadd el, hogy mindenki más. Az exekkel készült fotók olyanok, hogy attól, hogy az ember már nem velük van, attól még az életünk részei voltak. Ha meg szép emlék is fűz hozzá, miért kéne törölni a fotókat? Persze nem azt mondom, ha naponta nézegeti őket az ember nosztalgia gyanánt, hogy hú de jó volt, ott már gond van, mert valószínűleg a jelenlegi kapcsolatában nem boldog. De ha nem nézegeti, csak valami félreeső helyen tárolja, az miért gond?
Kedves 23/23
Akkor szerinted teljesen rendben van ha 2x is megcsalt! Én vagyok a szemét hogy megbocsájtottam...
Kétszer is megcsalt, akkor mi a kérdés? Itt nem a telefon a gond, hanem hogy eljátszotta a bizalmad.
Amúgy javitanek. Kétszer bukott le, hogy megcsalt. A kettő nem biztos, hogy az összes.
"Azért is írtam ki mert már 2x is adott rá okot hogy bizalmatlan legyek ezért is írtam ki!"
Az első megtörtént, a másodiknál már balek voltál, hogy nem vagtad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!