Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eléggé be vagyok parázva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé be vagyok parázva írnátok valamit? :S

Figyelt kérdés

Barátommal baráti körével megyünk szórakozni....

Én eléggé be vagyok parázva enni se tudok annyira félek ettől az egésztől..

Nem vagyok kövér de nem vagyok nád száll se olyan 10-15 kg felesleg van rajtam és annyira félek h bántani fognak, tom nem így kell neki állni de nem akarom leégetni a párom.

Hogy viselkedjek? Mi lesz ha megszólnak?:S

2010. júl. 30. 13:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
150-hez a 63 simán kövér
2010. júl. 30. 14:03
 12/24 anonim ***** válasza:
OFF: tudod, én 150 cm vagyok 63 kiló és igencsak kövér, 42-44-es ruahméret jó böségben, de mivel ilyen alacsony vagyok, még kövérebbnek tünök. SZóval ez azért elég sok túlsúly, a maximum 55 körül lenne, ami még normális.
2010. júl. 30. 14:05
 13/24 anonim ***** válasza:

Valami.

Ez a parázás kicsit már beteges:D Paranoiaaaaa

Amúgy nem fognak megszólni..Inkább érezd jól magad és add önmagad..

2010. júl. 30. 14:07
 14/24 anonim ***** válasza:

150 cm-hez 63 kiló az bizony dagadt.

anyukám 160 centi és 60 kg körüli és duci!

kérdező, szerintem vegyél fel olyan ruhákat, amik nem adják ki, hogy hurkás vagy. legyél kedves, mosolygós, legyen önbizalmad, akkor senkit nem fognak érdekelni a kilóid. ismerek egy 19-20 év körüli lányt, dagadt is meg csúnya is, mégis akkora egyéniség, hogy ő a társaság lelke!

2010. júl. 30. 14:08
 15/24 anonim ***** válasza:

A 150-hez a 80 simán kövér, a 63 max kis felesleg. A kövér az kövér pl 150 cm és 120 kg de ezek szerint 63, 120, 150kg mind egy kutya? Tényleg szinte semmi különbség nincs köztük.

Mostantól akinek nem 22cm a farka az kicsi...sőt röhej, mert nincs átmenet mint megfelelő, vagy átlagos hanem kicsi van meg nagy mint vékony meg kövér.

Átmenetet nem ismerik Mo-n.?

2010. júl. 30. 14:10
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat igyekezni fogok :D

És teszek ellene csak nem látszik még..

2010. júl. 30. 14:15
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia én egy srác vagyok és az utóbbi időben elég sok új lány került be az ismerettségi körömbe. Mind valamelyik haveromnak a barátnője volt. Volt köztük olyan, akinek pl hatalmas segge volt, de az fel sem merült egy percig sem, hogy bármiféle megjegyzést tegyek rá, sőt ellentkezőleg: igyekeztem rá jó benyomást kelteni, mert tudtam, hogy a haverom örülne neki. Azóta tök jóban vagyunk és engem nem érdekel, hogy más csaja hogy néz ki, mindenkinek más az ízlése, nekem az a lényeg, hogy a saját barátnőm tetszen. 21/f
2010. júl. 30. 14:33
 18/24 anonim ***** válasza:

21 fiú, te az üdítő kivétel lehetsz, ha ilyen normálisan fogadod az újakat, sőt még te próbálsz rá jó benyomást tenni.

sajnos nem mindenki ilyen. vannak társaságok, ahol meg kell dolgozni, hogy az új tagot befogadják, kissé felhúzott orral méregetik az embert. minden ember más és más. nem mindig sikerül mindenhova beilleszkedni. én alapvetően nagyon kedves vagyok az emberekkel, tudok velük bánni, de mégis volt már olyan, hogy az új társaság, akiknek be lettem mutatva, alig akartak hozzám szólni, egyszerűen nem lehetett velük kommunikálni, tök mogorvák voltak. vannak társaságok, akik nem szívesen vesznek be újakat. ezzel is számolnia kell a kérdezőnek.

2010. júl. 30. 14:37
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha bántanak, nem a barátai. Ha őket választja, örülj, hogy időben kiderült, milyen emberrel jársz.
2010. júl. 30. 15:28
 20/24 A kérdező kommentje:
Ez is felmerült bennem h nem tuti h befogadnak, a barátom nem felszínes és azt mondta h a baráti körébe sincsenek felszínes emberek bízok a legjobbakban, meg abban ha kell megvéd mert ilyen zűrös hét után nem tudom hogy kibírná-e a kapcsink ha nem védene meg
2010. júl. 30. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!