Eléggé be vagyok parázva! Hasra fordultam az éjszaka és úgy aludhattam pár órát, de mire föleszméltem hogy kényelmetlen és visszafordultam már nagyon fájt a hasam?
Egy idő után elmúlt,de még most is van hogy megfájdul bele nyilall.Hívjam föl a dokim vagy nem történhetett baj?
12 hetes vagyok és már látszik rajtam hogy lakik bent valaki.
En ma toltottem a 14 hetet de meg mindig hasra fekudve esik a legjobban az alvas.Termeszetesen probalok oldalra fekudve elaludni de sokszor arra ebredek, hogy ismet hason fekszem.Nem erzem kenyelmetlennek es soha nem is fajt a hasam emiatt.Nekem is mar jol latszik a pocakom, az idegenek is eszreveszik.Nem hiszem, hogy problemad adodna belole, de ha attol megnyugszol, akkor hivd fel a dokidat.
Boldog babavarast!
Én végig hason aludtam a végefelé felhúzott lábbal és egy párnát magam alá rakva... másképp nem tudtam...
Egészséges babám született:)
Köszi a válaszokat!!
Ha fölhívom nem fog hülyének nézni szerintetek?És mit mondjak neki bocs de hason aludtam és aggódom mert néha még fáj a hasam vagy mi?
Tehát akkor azt mondjátok nem lehet baj?
A férjem és apám szerint sem lehet ebből gond de anyám meg olyan parás mint én és azt mondja menjek el a dokihoz.
Apám szerint csak egy kicsit megnyomódhatott és majd ha visszaáll akkor nem fog már fájni.
12 hetesen annyira még nem lehet nagy hasad, nem valószínű, hogy ettől fájdult volna meg. lehet, hogy csak rosszabbul mozdultál vagy szimplán húzódnak a szalagok. Szerintem ne hívd fel a dokidat, felesleges ilyennel zaklatni, kivéve persze ha meg akarod mosolyogtatni. Én 29 hetes vagyok szép nagy pocakkal, de a mai napig hason fekve felhúzott lábbal alszom és egyikőnknek sincs semmi baja sem. A te babád még olyan picike, hogy semmit sem észlel, mellesleg a magzatvíz megvédi mindentől. Ne aggódj ilyen butaság miatt.
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!