Egész éjszaka hánytam! Semmi nem marad meg bennem! Lehet baj?
Valószínűbb,hogy elkaptad a betegséget,mert a terhességi rosszullét ritkán szokott ennyire erős lenni.
Nekem csak betegség esetén volt olyan hogy a víz sem maradt bent.
Az első terhességnél hogy viselted az első időszakot?
Jobbulást!
Köszönöm a válaszokat.
Első terhességem is nehezen viseltem.Az elő időben minimum 2szer hánytam, de csak reggel.Aztán napi 1szer, és a végén pedig heti rendszerességgel.
Akkor holnap délután elmegyünk dokihoz, mert akkor rendel.De párom azt mondta, hogy ha rosszabbul leszek, akkor visz az ügyeletre.Nagyon aggódik szegény!
Köszönöm!Megcsinálom! :)
Most már az zavar, hogy eléggé fáj a méhem, meg a derekam is.Kisugárzik a lábamba.Remélem csak azért mert hőemelkedésem kezd lenni!Nemsokára jön apukám,kitalálunk valamit.
Szia!
Pont így voltunk péntek éjszaka.
Kislányom elkezdett hányni,majd én is hánytam-hasmenésem volt(szintén 5 hetes + 2 napos kismama)semmi nem maradt meg bennem.
Bementünk a kórházba,ahol a doki nem írt fel semmit,csak csinált egy hüvelyi uh-ot és elküldött a házidokihoz azzal,hogy nem vehetnek fel az osztályra(amit meg is értettem)fertőzésveszély miatt.
Hideg vizet ihattam kortyonként,meg sós ropit,kekszet,almát,banánt eszegettem,mikor úgy éreztem,jobban vagyok!
Vasárnap reggelre semmi bajom nem volt...most a fiam kapta el és párom is rosszul van :(
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!