Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi van velem? Nagyon rosszul...

Mi van velem? Nagyon rosszul vagyok, egész éjszaka hánytam!

Figyelt kérdés

Tegnap itthon voltam egész nap, mert nekünk szünet van. Reggel ettem 2 db melegszendvicset (zsömle) amihez kellett reszelnem sajtot, amiből eszegettem. Ebédre nem ettem semmit. Vacsira pedig 2 szelet kenyérből pirítóst csináltam, nagyon erős hagymával... Egész este hányingerem volt, a hasam úgy fájt, mint még soha, de nem volt semmi baj. Csak éjszaka. Mert éjszaka 3-szor is felkeltem és vagy 5 percig hánytam... És még sajtdarabkák is kijöttek! Romlott ételt ettem, vagy mi? Még most is rosszul vagyok...

Mit csináljak, hogy elmúljon a hányinger? (Most is érzem, hogy nemsokára jön...)

15/L

2011. máj. 21. 05:33
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ez lehet ételmérgezés is (akár a szendvicskrém is lehetett romlott), vírus is. Menj dokihoz (ügyeletre), majd ő megmondja pontosan.
2011. máj. 21. 05:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a hagymától van. Nem ettél semmit egész nap, erre estére behagymázol...ne csodálkozz, hogy megpiszkálta a gyomrod meg a bélrendszered. Párom is előszeretettel eszik nyers hagymát estére, aztán meg egész éjszaka fáj a gyomra tőle, meg félrebeszél álmában.
2011. máj. 21. 06:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem s a hagyma. Este-reggel én sem szeretek sokat enni belőle, mert felfordul tőle a gyomrom, de nagyon.
2011. máj. 21. 07:06
 4/4 anonim válasza:
vegyél be egy b6 ot:)
2011. máj. 22. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!