Nagyon rossz a gyomrom. Egész éjszaka hánytam, és azóta is töbször. Nagyon russzul érzem magam, mert ha vizet iszom, az is kijön. Mit csináljak?
Szia! Ha még a víz is kijön belőled,nem tudsz enni-inni, akkor menj be a kórházba, és ne várj! Ilyenkor bent szokták tartani a kismamákat és infúzióra kötik őket, nehogy kiszáradjanak és nehogy a babának legyen vmi baja!
Egyik barátnőm 1 hétig volt bent ilyen miatt, a másik pedig többször 1-1 hétig egészen addig, amíg meg nem mozdult a babája, ő sokat szenvedett. DE mindkettőjüknél megmaradt a baba, és most már boldog édesanyák!
Ne várj, hívd fel az orvosod és menj, de készülj úgy, hogy valszeg bent tartanak pár napig. Ne keseredj el, nem Te vagy egyedül így!
Szia
Ha még nem indultál el, akkor azonal nyomás. Nekem két hete pont ilyen miatt kellett mennem a klinikára, egy hétig tartottak bent és két napon keresztül kaptam az infúziót, mert kiszáradtam. Menj be, ez nem játék, a baba is veszélybe kerülhet. Nem akarlak megijeszteni, de inkább tölts bent egy pár napot a kórházban biztos kezek között!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!