Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfinak későn születik gyereke, vagy későn kezd el párt keresni (40 körül), az jó eséllyel nem fogja megélni a gyermeke ballagását? Azt tapasztalom, hogy legalább minden 3. férfi meghal a 50-es éveiben (rengeteg rokonom is).
Figyelt kérdés
Pl ma Czibók Laci is meghalt, 52 vagy 53 volt. Keresztapám 57 volt, unokatesóm párjának az apja 58., sok egyetemi tanárom is 55 körül ment el. ÉS mind mind ezek tehetős, elismert, sikeres emberek voltak. Jött egy daganat, egy agyvérzés, infarktus és vége volt pillanatok alatt. Szóval korán kell csajozni és 50 körül már imátkozni? F 32.2020. máj. 26. 22:38
11/14 anonim válasza:
"sajna a ksh szavahihehetetlen"
Persze, te jobban tudod. 😅😅😅😅😅
12/14 anonim válasza:
Fuh, én nem is tudtam hogy czibók meghalt. Remélem épp valami fiszim-fhaszom pini-puni koktélt szürcsölget kacskaringós szívószállal, esernyővel és egy komplett Margitszigettel a tetején.
13/14 A kérdező kommentje:
agyvérzést kapott. Gondolom a koksz. Fura is volt, hogy ennyire izmos 50 felett.
2020. máj. 26. 23:33
14/14 anonim válasza:
Az én statisztikám: A mi családunkban egy férfi halt meg fiatalon, az apám. 18 volt amikor születtem,és 12 voltam, amikor meghalt. Akkor most vonjam le azt a következtetést, hogy aki fiatalon vállal gyereket, az korán hal, aki meg idősebben, az későn?🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!