Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Inkább örülnöm kellene, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább örülnöm kellene, hogy a barátom jól kijön apukámmal?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve vagyunk együtt, és kezdem úgy érezni, hogy amikor eljön hozzánk a barátom akkor inkább apukámmal témázik. Gyakran előfordúlt, hogy én bent ültem egyedül 30-40 percet amíg ők a garázsban mutogatták egymásnak a motorjukat. Múlthétvén átjött, mikor a kertben grilleztünk, és akkor is csak az átkozott motorozás volt a téma. Tervezték, hogy nyáron mennek majd a hegyekbe, de éngem véletlenül sem kérdezték meg, hogy szeretnék-e menni. Végül meguntam őket hallgani, és inkább bementem. Több mint egy óra múlva vette észre, hogy eltüntem. Előtte 2 kapcsolatom volt, akiket bemutattam a szüleimnek. Apukámnak egyik sem volt igazán szimpatikus, az utóbbit a háta mögött "kottonfej"-ként emlegette.

25N

2020. máj. 23. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, örülni kéne. Egész héten veled van, ezt a pár órát kibírod.
2020. máj. 23. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy teis elvagy a barátnőiddel a táskák és műkörmök közt meg h ki kivel jött össze/szakitott és a párod nem hisztizik emiatt, ők is had legyenek el a süritési viszony, az égési csúcsnyomás és a karburátorok témában. Férfiak, más világ. Adj teret.
2020. máj. 23. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülnöd kéne, a párom és apukám nagyon jóban vannak, szoktak együtt horgászni járni és engem egyáltalán nem zavar. Este hozzám jön haza és velem alszik, nincs azzal baj ha apával is csinál programot, úgy hogy nem vagyok ott.
2020. máj. 23. 16:37
 4/10 Ramos ökle ***** válasza:
100%
Hagyd őket, max lecsapja a kezedről. :D
2020. máj. 23. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy csajom. Apja korabeli vagyok, én akkor voltam 34, apja olyan 36-7, na mindegy. A lánnyal 2 év után szétmentünk, de az apja a mai napig barátom.
2020. máj. 23. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki a helyedben. Szerintem ez egy szuper jó dolog, hogy ilyen jól elvan az apukáddal.
2020. máj. 23. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kottonfej?
2020. máj. 23. 17:32
 8/10 Ramos ökle ***** válasza:
100%
Most így felmerült, engem is az érdekelne csak, h hogy kell ahhoz kinézni, h apád kotonfejnek nevezzen valakit. :D
2020. máj. 23. 17:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Teljesen normális kinézetű srác volt, csak viszonylag konzervatív, és félénk, visszahúzódó. Apukámnak csókolom-ot köszönt, és valamiért azóta ragasztotta rá apukám gúnynevet. Apukám jó ember, csak néha meglehetősen obszcén. Nem az a tipikus 50es apuka típus.
2020. máj. 23. 17:50
 10/10 Ramos ökle ***** válasza:
100%
Ne aggódj, szerintem pont a tipikus 50-es apuka típus, én legalábbis ilyeneket ismerek. :D
2020. máj. 23. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!