Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg apukámmal, hogy nem szeretnék nagy, csilli-villi lakodalmat, csak szép csöndben szeretnék férjhez menni?
hasonlo terveim vannak...
sztem én 2 tanuval titokban,és igy utolag már ugyse tehet senki semmit
Mondd meg neki, hogy te teljesen feleslegesnek tartod a sok kidobott penzt a nagy lagzira. Bizony nem kerul kevesbe, es sokkal ertelmesebb dolgokra is eltudnad kolteni, mint hogy a vendegek egyenek-igyanak.
Inkabb egy jo kis naszutra fizessen be benneteket a paroddal. Szerintem az sokkal jobb!:)
Azt nem tudom hogyan értesd meg vele, de ne menj bele olyan esküvőbe amit nem szeretnél.
Én megtettem és az eredménye az lett, hogy az esküvőmről csak rossz emlékeim vannak.
Ugyanez volt a szitu min t nálatok, csak 30 évvel ezelőtt. :)
szia! beszélj vele, szerintem őszintén erről. te vagy az egyetlen gyereke? ha nem, majd kiéli magát valamelyik tesód esküvőjén :)
meg azért te is gondold át mit akarsz. ezt az alkalmat nem lehet megismételni....nálunk a férjem mindig mondogatta, hogy csak kis esküvőt akar, aztán a végén megszervezte a legtökéletesebb lagzit a világon, kitalálta a gondolataimat, ahogy kislány koromban elképzeltem, és még csak kérném sem kellett semmit :) 5 év telt el négy éves a lányom, de még mindig nézzük néha a dvd-t meg az albumot....szóval gondold át, te se ragaszkodj mereven az elképzelésedhez, akkor ő sem fog, és találjatok ki valamit közösen, HÁRMAN: a párod, apud, és Te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!