Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan értessem meg apukámmal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg apukámmal, hogy nem szeretnék nagy, csilli-villi lakodalmat, csak szép csöndben szeretnék férjhez menni?

Figyelt kérdés
Ráadásul apu szívbeteg,és még érzelmi zsarolást is bevet..:(
2010. jan. 11. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

hasonlo terveim vannak...

sztem én 2 tanuval titokban,és igy utolag már ugyse tehet senki semmit

2010. jan. 11. 12:08
 2/11 A kérdező kommentje:
lassan én is ott tartok,hogy "szökve" megyek férjhez.. jó nagy cirkusz lesz utánna,az tuti.
2010. jan. 11. 12:10
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Hát azért gondolom le lehet ülni vele beszélni.Egyébként én voltam egyszer tanú egy ilyen 4 fős esküvőn.Csak a pár,és a két tanú.Nagyon jó volt.
2010. jan. 11. 12:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy te teljesen feleslegesnek tartod a sok kidobott penzt a nagy lagzira. Bizony nem kerul kevesbe, es sokkal ertelmesebb dolgokra is eltudnad kolteni, mint hogy a vendegek egyenek-igyanak.

Inkabb egy jo kis naszutra fizessen be benneteket a paroddal. Szerintem az sokkal jobb!:)

2010. jan. 11. 12:11
 5/11 A kérdező kommentje:
sajnos presztizs kérdést csinál belőle,mivel egy kisvárosban lakunk(12ezer fő)ahol ő A xy.
2010. jan. 11. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom hogyan értesd meg vele, de ne menj bele olyan esküvőbe amit nem szeretnél.

Én megtettem és az eredménye az lett, hogy az esküvőmről csak rossz emlékeim vannak.

Ugyanez volt a szitu min t nálatok, csak 30 évvel ezelőtt. :)

2010. jan. 13. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
És én is 2 tanúval,titokban házasodtam 9 éve.Ponta azért mert nem akartunk felhajtást.Mindenki hamar túltette magát rajta.Sztem is beszéld meg vele,hogy inkább adja oda a rá szánt pénzt,ha annyira költeni akar,mer neked a muri nem fontos,sőt egyátalán nem szeretnéd.
2010. jan. 13. 15:59
 8/11 anonim ***** válasza:

szia! beszélj vele, szerintem őszintén erről. te vagy az egyetlen gyereke? ha nem, majd kiéli magát valamelyik tesód esküvőjén :)

meg azért te is gondold át mit akarsz. ezt az alkalmat nem lehet megismételni....nálunk a férjem mindig mondogatta, hogy csak kis esküvőt akar, aztán a végén megszervezte a legtökéletesebb lagzit a világon, kitalálta a gondolataimat, ahogy kislány koromban elképzeltem, és még csak kérném sem kellett semmit :) 5 év telt el négy éves a lányom, de még mindig nézzük néha a dvd-t meg az albumot....szóval gondold át, te se ragaszkodj mereven az elképzelésedhez, akkor ő sem fog, és találjatok ki valamit közösen, HÁRMAN: a párod, apud, és Te...

2010. jan. 15. 12:46
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsót is én írtam, még annyit hozzátennék, hogy Neked is meg kell próbálnod az ő álláspontját megérteni, máshogy nem lesz megegyezés! ja, és a presztízs az csak látszólag jelentéktelen dolog. igazából nagyon fontos. lesz idő, mikor meg fogod érteni, és meg fogsz lepődni, hogy mennyire...
2010. jan. 16. 13:10
 10/11 anonim válasza:
100%
Szerintem is gondold át. Én ismerek olyan embert, aki nem akart nagy esküvőt, de nem hagyták neki, és azóta is hálás nekik. Azt mondja, kár lett volna kihagyni ezt az élményt. És ne felejtsd el, hogy ez az édesapádnak is az egyik legnagyobb dolog az életében. Ezen a napon egyébként mindenki értetek van jelen, és nektek örül. Ez soha többet nem lesz így.
2010. febr. 15. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!