Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítsak vagy ne? Mi lehetne megoldás? Ez hosszú lesz előre szólok!
Adott egy 24 éves férfi és egy 21 éves nő 5 éve együtt vannak. 3 éve laknak együtt. Sok rossz dolog ért minket az utóbbi másfél évben. - autobaleset,
-kiraktak az előző hazunkbol(nagyszülői ház volt és a párom nagynénje mindent magára iratott és csak úgy kirakott közben az egyik nagyszülő még el.)
-saját házat vettünk ahol több mint fél éve mindig van mit csinálni
-tönkre ment az új autónk amit a baleset után vettünk kB 300 ezres kár.
Na ez volt a bevezető akkor írom a problémákat:
- 5 év alatt kB 5x szakítottunk volt hogy ő volt hogy én kisebb időszakokra a leghosszabb 3 hét volt.
-na szóval a páromnak düh kezelési problémái vannak
-én sem vagyok makulátlan azért ezt jól tudom. Szeretem a rendet és folyton pakolaszok párom hobbija a szerelés csak az a baj bent az új házban is csonka ja mindent szét hagy én meg össze pakolom és vna hogy nem tudom hova 😅
-A háztartásban abszolút nem segít semmit, saját maga után nem pakol el se a mosatlant se a szennyest szóval ha nem lenne meg azzal is kevesebb munkám lenne
-folyton ott kell lennem a s*ggében mert egy idióta ezt segíts azt segíts ezt hozd ide stb.. Szóval egy csicskanak érzem magam a kapcsolatunkban
-szex nuku kB havi 1 ha van
- mindenen robban, olyankor úgy beszél velem mint a kutyával mindent szét dobál és őrjöng mint akit megszallt az ördög és mikor már nem bírom tovább be szállok én is.
-Nem megyünk sehova vagy otthon vagyunk vagy dolgozunk a kimozdulas az ha el megyünk a Lidl penny autósbolt stb (szerelés megszállottja)
-unom hogy mindenért engem hibaztat velem oribal mindenért ha valamit nem sikerül megszerelnke akkor is én vagyok ahibas amiért nem voltam ott hogy segítsek stb
-ja és nekem semmiben nem segít egy mosogatásért konyorognom kell.
-ott tartok hogy unom az egész életem, nem szorakozok folyton veszekedunk, folyton dolgozunk, 5 évet nem akarok csak úgy kidobni de nem tudom meddig bírom ezt így tovább ha nem változik semmi.
Köszönöm hogy végig olvastad.
Ja és én vagy a 21/N
Üljetek le egy komoly beszélgetésre. Tárjátok fel a sérelmeiteket, a jövőbeni elvárásaitokat. Ne fajuljon el a veszekedésig. Elótte be kell fejezni és később újra feléleszteni ezt a párbeszédet. Ha falra hányt borsó az egész, akkor válás, vagyonmegosztási perrel.
Amit leírtál azt egy életen át nem fogod elviselni (de ő sem).
Ffi.
Írod: "5 évet nem akarok csak úgy kidobni"
Pedig pont 5 évet dobtál ki az életedből.
A következő 5 évet már tényleg nem kellene kidobni. Ha együtt maradtok, az az 5 év is ugyanúgy kidobott 5 év lesz, mint az első öt.
Most válts, amíg fiatal vagy, és még előtted az élet.
50F
Van egy barátnőm, ő is mindig azt mondogatta, hogy 3 évet csak úgy nem dob ki az ember. Aztán négyet, aztán ötöt... Hetet dobott ki végül, nem bírta tovább.
Szakítás után megismerkedett a mostani párjával, megvolt az esküvő, lett baba, most várja a másodikat. Mindig mondja, hogy hamarabb kellett volna dobni az előző pasiját, nem ennyi időt elpazarolni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!