Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja el mikor akar gyereket? Akar egyáltalán? Férfiak véleménye érdekel.
3 éve vagyunk egy pár. A kapcsolat eleje óta sokszor mondogatta, hogy én leszek a felesége, gyerekei anyja, velem élné le az életét stb. Mindkettőnknek első kapcsolat ami ennyi ideje tart.
Eltelt az idő. Azt hittem nyaralásokon, szülinapomkor vagy a 3. évfordulónkon megkér. Nem történt meg. A héten rákérdeztem mikor lesz eggyel komolyabb a kapcsolatunk, mikor lesz nekünk is babánk, lagzink stb? és azt válaszolta nem tervezte el, nem tudja. Erre azt mondtam csak tudja hogy 2 év vagy 10? Erre a válasz az volt, hogy azt várom hogy mondja azt pl h 2022.05.18. este 5 óra? mondtam persze, h nem :D az volt a válasza, h ő ennyire nem tervezett előre, nem tudja, szeretne persze lagzit, gyerekeket, de nem tudja mikor.
Nagyon aggaszt ez, olyan céltalannak érzem a kapcsolatunkat így.. 25 éves vagyok, ő 27. Szerintetek, főleg férfiak mi áll a háttérben? Azt várja, hogy mondjam azt hogy vége? Vagy hagyjam el és észbe kap? nem tudom mitévő legyek... :/
Gyerek az közös felelősség!És közös döntés mindkét fél részéről,nem pedig trükkök sorozatának a bevetése!
Ha te bedobsz minden trükköt,fortélyt,meg rágod a nyakát,az oda fog vezetni,hogy kényszerűségből,vagy azért,hogy már békénhagyd belemegy.
Ezt akarod?
Vagy inkább azt,hogy mindketten akarjátok tiszta szívvel?
Mert az egyiknek sírás a vége,a másiknak talán közös öröm,boldogság!!
50. Nem, nem jöttem rá, hogy nem akarok gyereket. :)
Köszönöm a válaszokat. Mindenkiét elolvastam, nagyon kedvesek vagytok. :)
Na elgondolkodtam a sok-sok válaszon, amiik nagyon sokfélék voltak. Konkrét döbtésem nincs, viszont ötletem igen. Leültetem a barátom és mondok neki egy x időt, legyen az mondjuk 3 év, hogy ha addig nem lesz gyerek, házasság akkor hagyjuk egymást. Ez nem ráerőszakolás mert ő dönt. Vagy igent mond. Vagy azt hogy neki ez nem megy, és még most vége.
Mit gondoltok?
Kérdező, már korábban is írtam, hogy tudni kell magadat választani, de most kifejtem picit bővebben. 25 éves vagy, most még fiatal, de az évek gyorsan telnek. Ha mást kell keresned magad mellé, azt jobb hamar tisztázni, mert gondolom nem egyéves kapcsolatba akarsz te se gyereket szülni adott esetben, hanem egy olyan emvernek, akit azért ismersz rendesen. Tfh. most szakítotok, akkor minimum pár hónap kell lezárni a kapcsolatot, minimum pár hónap új párt találni, de ez bőven el is húzódhat. Szerencsés esetben 1 év múlva már lesz valakid, még szerencsésebb, ha ez hosszú távon is működni fog. Aztán kell pár év megismerni egymást, így lennél hipp-hopp 28-29, mire elkezdtek dolgozni a babaprojekten, vagyis minimum 30, mire megszületik a kicsi. De ha még lehúzol 5 évet emellett a srác mellett, és még akkor se fogja tudni, hogy akar-e babát, akkor már 35-höz közeledve koránt sem olyan biztos, hogy összejönne a baba olyan könnyen, mint huszonévesen. Az én volt párom is ilyen kis döntésképtelen volt, és mikor levezettem neki, hogy ő rohadtul ráér, de nekem kicsit szűkösebb határidővel kell számolnom, és akkor is csak annyit mondott, hogy ő még nem tudja, hogy 10 éven belül akar-e gyereket, akkor elbúcsúztunk egymástól. Rohadtul fájdalmas, és rohadtul nem könnyű döntés ez, ha szereted a másikat, de ha egy nő nagyon szeretne gyereket, akkor nem maradhat egy olyan férfi mellett, aki nem képes eldönteni, hogy 5-10 éven belül akar-e gyereket (hangsúlyozom, a 35 év egy nőnél nagyon is az ablak vége felé van már első gyerek esetén). Ha a "párja" ennyire nem tiszteli a nőt, hogy ne játszon az idejével, az elég sok mindent elárul róla és a kapcsolatról.
Persze azt is megkérdezheted magadtól, hogy mi a fontosabb, a párod, vagy egy baba? Ha el tudod képzelni, hogy neheztelés nélkül kettesben boldogan éljetek, ha esetleg kicsúsztok az időből, akkor szintén megvan a kérdésre a válasz. De erről is érdemes beszélnetek, hogy ő hogy érez ezzel kapcsolatban, ő hogyan élné meg, ha 10 év múlva rájönne, hogy gyereket akar, de esetleg több év próbálkozás után se jönne össze.
Megjegyzés: Tudom, hogy manapság 40 felett is szülnek a nők, de mégsem lehet arra építeni, hogy hátha beleesik az ember abba a 10-15%-ba, akinek ez összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!