Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mit akar? Ha akar egyáltalán valamit. Most akkor fontos vagyok neki, vagy sem?
nagyon hasonló csajjal volt dolgom :D
sztm pszihopata így később jöttem rá,leszarja a te érzéseidet meg csak ego növelésből kellesz neki,ha szeretne téged választana meg nem így viselkedne.
Komolyan mondom mert az ilyenek leépítenek elveszik az önbizalmad,örök második vagy sokadik szeretnél lenni?
A pasiját ugy se dobja érted,aki mindennap ott van mellette.
Figyelj tisztába vagy vele,akkor minek teszed fel a kérdést?
Ha mazohista vagy csak rajta.
Szerelem elmúlik sok idő,de elmúlik.
Ha viszont csak húzod az időt később annál nagyobbat tudsz koppanni főleg ha nem úgy jönnek össze a dolgok.
én még mindig a menekülj dolgot támogatom xd
én értelek de elég próblémás az egész.
aztán lehet összejön csak időkérdése.
Ne haragudj, de mit akarsz ettol a lanytol? Eltekintek attol, hogy kapcsolatban is max. evente ketszer latnatok egymast, a tavolsaggal te is tisztaban vagy.
De emberileg mit akarsz tole? Ez a no egy emberi hulladek, mar ne is haragudj. Szerinted melletted nem pont ugyanezt csinalna csak x masik sraccal? De. Ez mar alapbol eleg gaz, hatha meg hozzaveszem a jellemet, amit ideirtal neki. Soha meg csak a kozelemben nem szeretnek ilyen onzo embert, aki azt elvezi hogy jatszik mindenkivel, aztan ha baj van, akkor meg jon a martirkodas. Szanalom. Te meg olyan lettel tole mint egy pompomlany, es ne hidd, hogy te erdekled. Ot max ez erdekli. Ne tedd magad meg szanalmasabba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!