Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mit akar? Ha akar egyáltalán valamit. Most akkor fontos vagyok neki, vagy sem?
Te most kb. olyan vagy mint az a tucatnyi ide panaszkodo lany, akit a pasija emberszamba se vesz, megbantja, agyonveri, de amikor egy masodpercig kedves hozza, akkor rogton jon a "de amugy en annyira szeretem, es ilyenkor tudom, hogy minden jo, es minden mukodik, mikor neha megver/megcsal/leköp engem az csakis azert van, mert torodik velem es nekem akar jot.
Te is ilyen vagy csak kicsiben es ferfiekent. A csaj szarik a fejedre mert amugy annyira erzelmi intelligenciaja van mint egy lepkenek, de mikor latja, hogy szarban van - megharagszik ra a pompomlanya -, akkor le ir par sort, mert tudja, hogy akkor pontosan ugyanugy folytatod majd az egocskaja nyalazasat, amire neki szuksege van. Baromi megalazo. Mas baratnoje, aki a parja hata mogott beszelget az nem nagy o, hanem max. valami ocska lelkuletu csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!