Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Mit akar?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bill25 kérdése:

Miért csinálja ezt? Mit akar? Ha akar egyáltalán valamit. Most akkor fontos vagyok neki, vagy sem?

Figyelt kérdés
Lényeg, röviden: Van egy csaj, a "kapcsolatunk" bonyolult, mivel távkapcsolat, és van párja, de jóban vagyunk, úgy hiszem. a problémám a következő: Mennyire lehetek neki fontos? pl: megbeszéltünk pár dolgot, ami nekem fontos, egyszer betartja, aztán meg mintha mi sem történt volna, leszarja,mivel, nagyon messze van, kérek néha tőle képet, van amikor elküldte, simán, de a minap is kértem tőle, le se szarta, majd amikor azt írtam, hogy ha fontos vagyok neki, akkor küld egy képet, és a megbeszéltek szerint folytatjuk tovább, eleinte nem küldött, de amikor elbúcsúztam tőle, már egyből küldött, de egész nap, le se tolja a fejemet, rá írok, h jó reggelt, kellemes napot, válasz, köszi. Ez azért zokon esik,még ha srác is vagyok, szóval,az ilyen dolgok miatt érzem azt hogy nem vagyok számára fontos, ezt jogosan érzem, vagy sem? mert egyik nap tök jól el vagyunk, másik nap meg mint akit kicseréltek, full hűvös. persze, eléggé egoista, nagyszájú, és beképzelt, ezt már levettem, és ő is bevallotta, szóval, akkor nem értem. Segítsetek, de normális kommentekkel ha lehet,mert akármi is van, de Szeretem ezt a lányt, imádom, de jó lenne egy kis segítség. Előre is köszi.
2016. nov. 6. 02:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A szituáció ahogy én látom: Nem vagy neki túl fontos, csak akkor jópofizik veled, ha épp unatkozik. Ugyan már... messze lakik és még pasija is van még is mit akarnál tőle? Ezzel a kapcsolattal szerintem csak magadat alázod meg. Lépj tovább és keress valaki olyat akivel találkozni is tudsz és nem csak unaloműzésre kellesz neki.
2016. nov. 6. 15:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Reggel, egy bocsánat kérő üzenet fogadott tőle, elnézést kért, na most, ha nem lennék olyan fontos neki, akkor nem kért volna bocsánatot, csak egyszerűen leszarna,és nem foglalkozna vele, hogy megbántott.Ha valaki annyira egoista, akkor ilyet nem ír senkinek. :) legalább is én így gondolom. nem tudom, hogy ezek után is így gondoljátok-e. mert tényleg nem értem, nem hiszem hogy hülyítene, és remélem jól gondolom, mert a nagy egó, is igazából, valamiféle kompenzáció, méghozzá a kissebbségi komplexust akarják ezzel elfedni, és még valami, a baráti köre is, elég egoista, nagyszájú, stb... szóval, lehet ha más közegben mozogna, nem is ilyen lenne, csak oda az kell, és lehet hogy engem azért ért meg, mert, még ha nem is mondja, de hasonlítunk egymásra, csak ott kint, más hozzáállás kell, ezen is gondolkodtam már, és lehet ha kitartok, és miért ne tartanék ki, ha eddig kibírtam, ezek után is ki fogom. :) mert érzem hogy Ő a nagy Ő. Nem tudom miért, de ezt érzem. amúgy, köszönöm a kommenteket, :) azért kiváncsi vagyok, hogy az előbb leírtakból alapján is ugyanez a véleményetek. :)
2016. nov. 6. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Te most kb. olyan vagy mint az a tucatnyi ide panaszkodo lany, akit a pasija emberszamba se vesz, megbantja, agyonveri, de amikor egy masodpercig kedves hozza, akkor rogton jon a "de amugy en annyira szeretem, es ilyenkor tudom, hogy minden jo, es minden mukodik, mikor neha megver/megcsal/leköp engem az csakis azert van, mert torodik velem es nekem akar jot.

Te is ilyen vagy csak kicsiben es ferfiekent. A csaj szarik a fejedre mert amugy annyira erzelmi intelligenciaja van mint egy lepkenek, de mikor latja, hogy szarban van - megharagszik ra a pompomlanya -, akkor le ir par sort, mert tudja, hogy akkor pontosan ugyanugy folytatod majd az egocskaja nyalazasat, amire neki szuksege van. Baromi megalazo. Mas baratnoje, aki a parja hata mogott beszelget az nem nagy o, hanem max. valami ocska lelkuletu csajszi.

2016. nov. 6. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!