Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondja el mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el mikor akar gyereket? Akar egyáltalán? Férfiak véleménye érdekel.

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk egy pár. A kapcsolat eleje óta sokszor mondogatta, hogy én leszek a felesége, gyerekei anyja, velem élné le az életét stb. Mindkettőnknek első kapcsolat ami ennyi ideje tart.

Eltelt az idő. Azt hittem nyaralásokon, szülinapomkor vagy a 3. évfordulónkon megkér. Nem történt meg. A héten rákérdeztem mikor lesz eggyel komolyabb a kapcsolatunk, mikor lesz nekünk is babánk, lagzink stb? és azt válaszolta nem tervezte el, nem tudja. Erre azt mondtam csak tudja hogy 2 év vagy 10? Erre a válasz az volt, hogy azt várom hogy mondja azt pl h 2022.05.18. este 5 óra? mondtam persze, h nem :D az volt a válasza, h ő ennyire nem tervezett előre, nem tudja, szeretne persze lagzit, gyerekeket, de nem tudja mikor.

Nagyon aggaszt ez, olyan céltalannak érzem a kapcsolatunkat így.. 25 éves vagyok, ő 27. Szerintetek, főleg férfiak mi áll a háttérben? Azt várja, hogy mondjam azt hogy vége? Vagy hagyjam el és észbe kap? nem tudom mitévő legyek... :/

2020. máj. 20. 20:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sose akart gyereket, lehet már másképp gondolja, és nem akar tőled gyereket. Muszáj leülni és megbeszélni, és ha "nem tudja", akkor tovább kell állni, bármennyire is fájdalmas. Fontos, hogy magadat válaszd.
2020. máj. 21. 00:19
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, van olyan hogy kezdetben nagy a hév. aztán megismer, látja hogy igazából nem is biztos benne hogy anyai funkciók tökéletesen működnének és ezentúl kevéssé fogja azt akarni hogy te legyél a gyerekek anyja .
2020. máj. 21. 07:38
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

Amikor összejöttünk 26,27 évesek voltunk.

A nagyobbik fiam 30,31 éves korunkban született.

És 2évre rá házasodtunk össze.

Semmi kényszer,vagy nyomás hatására.

F

2020. máj. 21. 07:41
 34/61 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező ezt a kérdést mintha a barátnőm írta volna ki. Mi majdnem 6éve vagyunk együtt én az elején mondtam hogy majd szeretnék házasodni meg gyereket. Kb. kapcsolatunk 2. 3.éve heti téma hogy de mikor??

Én is azt válaszoltam mint a párod. Nem is értem hogy lehet erre választ adni??- ez olyan mintha vki állandóan azt kérdezné de mikor fogsz elesni? erre se lehet válaszolni hisz nem tudom előre ,mondtam még nem érzem megfelelőnek.. 32f

2020. máj. 21. 08:35
 35/61 anonim ***** válasza:
0%

27es azt hogyan lehet kivitelezni?

34es hozzászóló vagyok. Én elmondtam barátnőmnek hogy érzek mindig de azt is ha neki ez nem megfelelő nem tartom magam mellett, keressen mást akkor nem veszem el az idejét.

2020. máj. 21. 08:47
 36/61 anonim ***** válasza:
100%
34: szóval 6 éve szopatod azt a szerencsétlent. Remek. Aki egy kapcsolatban, 32 éves fejjel nem tudja eldönteni lassan 6 év után, hogy el akarja-e venni a nőt, az nem akarja. Nem 20 éves vagy b.meg,hanem 32. Ennyi év azt igen is látni kellene, hogy akarod-e vagy sem. Te baromira nem akarod, csak gerinctelen vagy és képtelen vagy még mondani, mert félsz, hogy akkor kidob a francba.
2020. máj. 21. 08:55
 37/61 Derwer ***** válasza:
100%

Mi 27 évesen jöttünk csak össze, ahol a randikon fel is merült a kérdés kör, ahol én 2-3évet mondtam az eljegyzésre. (és utána "egyből" házasság is persze a rákövetkező évben)

Nálunk is volt feszültség benne, mert a 2-3 év nála 2 évet jelentett, nálam meg inkább 3 évet.

2év körnéykén amikor agresszívabban nyomta jól le is teremtettem, mert nem fair nyomasztani és pont egy külföldre költözés után voltunk.

Mindamellett, akkor már elakartam jegyezni és a pontos mikénten dolgoztam fejben már.

No akkor szpen le is tett róla nem nyaggatott. És láss csodát 27hónapos korunkban eljegyeztem. (azóta házasok vagyunk, van egy fiúnk)

Konklúziónak azt tudom ondani, hogy:

Folyamatos nyomasztást nem javaslom.

Konkrétum beszerzését viszont igen.

Ha nincs konkétum akkor viszont max remény marad.

Ha van konkrétum de baszolút kifutottatok belőle (mondjuk fél év), akkor ez valószínűleg így is marad...

2020. máj. 21. 08:57
 38/61 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak könnyű. Még 50 évesen is lehet biológiailag különösebb kockázat nélkül gyerekük. A nőknek van egy szűk ablak, hogy huszonévesen, nagyon esetleg kora harmincasként a legideálisabb ha több gyereket is szeretnének, meg még esetleg harmincpár-negyven között beeshet ha csak egy gyereket akarnak, de sokszor már ott is bonyolult a megtermékenyülés (És biztos vannak ettől eltérő esetek, de most lefedtem azok 90%-át.)
2020. máj. 21. 08:58
 39/61 anonim ***** válasza:
0%
36.os Az ő döntése hogy ha neki nem megfelelő bármikor elmehet ezt többször elmondtam neki. Nem rabolom az idejét innentől ő dönt..
2020. máj. 21. 09:05
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

Persze, az ő döntése...

Az ő döntése akkor lenne, ha kérek-perec mrg mondanád, hogy 5 éven belül nem lesz lanykérés.

De te csak sunnyogsz, hogy "majd", "nem tudom mikor", "meg nem állok készen". Az a szerencsétlen meg reménykedik, hogy egy 32 éves bér már csak tudja, hogy mi a f.t akar.

De te nem tudod. Vagyis de, tudod, csak nem mondod ki. Gondolkodj el szépen, hogy 6 év után mégis mire vársz, mégis miért nem érzed készen a kapcsolatot rá. De megkönnyítem neked: azért, mert nem vele tervezed a jövőd. Arra vársz, hogy majd jön valaki jobb.

De ha szerinted nem így van, akkor válaszolj már nekem, hogy 32 éves fejjel, 6 év kapcsolat után mégis miért nem tudsz lépni.

2020. máj. 21. 09:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!