Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozom vele, honnan tudhatom meg h biztos e a dologban? (LENT)
Szerintem ne kérdezd meg tőle. Úgyis azt mondaná amit hallani akarsz. Egyszer megkérdeztem majdnem ugyanezt egy sráctól, hát nem volt őszinte. Szerintem úgyis látni fogod rajta, pl. milyen gyakran keres, hogy néz rád, hogy beszél veled, ilyesmi. Hagyd, hagy mondja ő magától:)
Ha komolyan gondolja veled, úgyis össze akar majd jönni veled, meg észre fogod venni rajta:)
Hagyd, hogy az események pörögjenek maguktól!
18/L
Szerintem meg ne kérdezz semmit,nehogy elijeszd vele,ahogyan holnap viselkedik úgyis megtudod komolyan gondolja e,nem kell megkérdezni ,hogy komolyan gondolod?
Ha randi végén lesz csók,meg ő említi azt,hogy mikor találkozunk legközelebb? akkor azt jelenti jól érezte magát és komolyabbat akar.De úgy írtad találkozgattok egy ideje,ha több tali is volt,akkor csak komolyabbat szeretne szerintem,bár te tudod,csak nehogy cikisen süljön el a helyzet.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!