Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben ha az anyós ilyenre kér?

Figyelt kérdés
Barátomék nem elnek hu de jol anyagilag egy regen keletkezett nagy kar miatt. A baratom tartja el a szuleit ha elfogy a nyugdijuk... Anyagilag 60 ezerrel beszallok mert anyit kertek, de a tisztito szereken at a mososzerig, a wc papirig, fogkremig, papir keztorloig mindent en veszek. Adott egy olyan helyzet, hogy a szulinapja kedden lesz a baratomnak, en mar februártól felretettem penzt a ket db kinezett ajandekra amit multhonapban megvettem.. Igy volt, hogy a szulei boka zoknit vesznek neki.. De ma azt mondta az anyos nincs egy ket ezer forintjuk zoknira.. De neki honap vegen jon a nyugdijja... Arra gondolt, hogy a ketto ajandekom kozul az egyiket adjam mar oda, hogy azt ok adjak oda neki szulinapjan... Teljesen ledobbentem, hogy lehet valakitol ilyet kérni? Ha nem volt penzem sose kertem ilyet meg en se senkitol.... Ha elfogy valamije sose vetett, mert teljesen termeszetes neki ha nekem biztos van akkor adok mert en fizetesbol elek nem nyugdijbol..... De a baratomnak se mondhatom azt, hogy allitsd le anyad, hogy ne keregessen tolem... Mert serto lenne meg vita is lenne mert kellemetlen... De hogy mondhatom meg az anyjanak is ezt, hogy az ajandekot nem adom oda nekik mert egyik az ev fordulós ajandek masik meg a szuletesnapi? Ugyhogy ne bantsam meg es fejezze be a keregetest? Az a baj ha a baratom tudja, hogy nekem pont van az amit az anyja kolcsonker es elotte mondom, hogy nem adok akkor tuti azt hiszi, hogy szemétkedek...
2020. máj. 16. 12:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is brutálisan kihasználnak, nem veszed észre? A barátod pedig még téged hibáztat, meg neki az a normális, hogy a nője tartja el a családját...
2020. máj. 16. 12:19
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a gyereküktől kérnek kölcsön, miért tőled?
2020. máj. 16. 12:21
 13/36 A kérdező kommentje:
Baratom nem is varja el az ajandekot se a tortat. De az anyja ha latja h en adok akkor nagyzolni akar hiaba nem tellik ra nekik... En is voltam szegeny most se vagyok gazdag, de hiaba volt idegosszeroppanasa akkor is ez mar pofatlansag. Legszivesebben megmondanam szo szerint, hogy azert mert nekem van barmim miert erzi ugy, hogy kotelessegem adni? Azon felul, hogy fizetek es ezen felul segitek.. Azert nem hiszem, hogy nem marad penzuk egy zoknira ugy, hogy a 70-80 ezer az en zsebembol megy ki nekik meg a nyugdíjjuk osszesen 180 ezer, es meg a baratom is a 220 ezres fizetesebol tamogatja oket.. Volt, hogy megmondtam, hogy nem tudok adni oblitot mert anyamekat kell tamogatnom meg nekem is kell.. Erre az volt a valasza hat ok se vannak jo helyzetben oket is a fiuk tartja el. A masik fia meg munkanelkuli aprilis ota...
2020. máj. 16. 12:31
 14/36 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon proli ajándék pár bokazokni szülinapra, remélem te értelmesebb dolgokat vettél neki. A helyedben nem adnék a majdnem anyósodéknak egy forintot sem, nyugdíj mellett is el lehet menni dolgozni manapság ha szűkös a keret, nem kellene téged fejőstehénként tartaniuk.
2020. máj. 16. 12:31
 15/36 A kérdező kommentje:
Eg a kepe az anyjanak h a fianak a penzebol elnek.. Aztan kereget tolem h ne kelljen mososzert vennie de mar nem adok...
2020. máj. 16. 12:32
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha elköltöznétek a barátoddal albérletbe és otthagynátok őket? Anyagilag minimum ugyanott lennétek, de lehet még jobban jönnétek ki.
2020. máj. 16. 12:35
 17/36 A kérdező kommentje:
Az a baj baratom megmondta nem tud ugy segiteni az anyjaeknak ha elmegy alberletbe... Mert nem megy akkor az epitkezes miota osszeomlott a ket haz es meg a szuleit eltartani meg megelni igy nem tudna alberletben.
2020. máj. 16. 12:36
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a te pénzeddel együtt van kb 250 ezer bevételük, meg még a fiuk is támogatja őket, plusz te veszel meg mindent a háztartásba. Ők mégis mire költenek? Azt hittem, milyen minimálnyugdíjból élnek, ketten 60 ezerből.

Érzed azért, hogy te itt rendesen ki vagy használva, igaz? Azért a lóf...asznak is van vége.

2020. máj. 16. 12:37
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Ketten szerintem ki tudnátok fizetni az albérletet, nem feladata sem neki, főleg nem neked erőn felül támogatni az őseit. Komolyan érdekelne mire megy el ennyi pénzük, azért 180 ezer Ft-ból nem lehetetlen vidéken megélni szerintem.
2020. máj. 16. 12:44
 20/36 A kérdező kommentje:
Allitolag a mamanak az idosotthonban sokba kerul a lakhatas a gyogyszerekkel egyutt... De nem hiszem h 100ezernel tobb lenne mert elvileg a mama nyugdijahoz hozza kell potolniuk, hogy okeban legyen minden.
2020. máj. 16. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!