Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod látványosan duzzog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod látványosan duzzog valamiért, és te nem tudod az okát (esetleg nem vagy biztos benne, h jól sejted-e), akkor hogyan reagálsz?

Figyelt kérdés
Kérdezgeted, h mi baja van, v úgy vagy vele, h felnőtt ember, majd elmondja, ha akarja? Kinek milyen reakció vált be? Én idáig kérdezgettem, de mindig azt kaptam, h 'semmi' és folytatta a duzzogást, mintha gondolatolvasónak kellene lennem... de ma egyszerűen nincs türelmem ehhez a színjátékhoz, inkább ráhagyom, mert már kezdek belefásulni az egészbe. :-(

#duzzogás #passzív-agresszív viselkedés #mimóza lelkivilág
2020. máj. 15. 19:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
65%
Nem szoktam duzzogni, de ha mégis valami bajom lenne, én is hasonló okokból adnám a "semmi" választ, mint a 9-es. Feszülten a legkönyebb azt mondani hogy semmi bajunk nincs mint megpróbálni úgy kifejteni, hogy ne legyen belőle konfliktus. Lehet nem tudja, hogy ha azt mondaná neked, hogy 'van bajom, igen, csak hagyj lenyugodni' akkor hogyan reagálnál. Hagynád-e tényleg lenyugodni türelmesen vagy elgezdenéd faggatni és veszekednétek, amit pont el akar kerülni. Beszélj vele ha lenyugszik, hogy neki mi esne a legjobban. :) 24/L
2020. máj. 15. 22:47
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Sehogy, öreg vagyok bohócnak és ezt már 18 évesen is így gondoltam.
2020. máj. 20. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:
65%

Mint nő írok. Alapvetően nagyon sírós, érzelgős vagyok. Amikor megbánt valamivel a párom, mindig elvonulok, bedurcizok és akkor ilyenkor "semmi bajom", ezzel elnyomom magamban a sírást. Ilyenkor van, amikor nem jön oda, figyelmen kívül hagy, akkor még rosszabbul érzem magam és spontán elkezdek sírni, de ha olyan ja van és oda jön, megölelget, akkor visszaölelem és megint csak sírok. Tudom, hogy elviselhetetlennek tűnik, de ez nagyon ritkán fordul elő 3-4 havonta talán egyszer, amikor tényleg megbánt valamivel.

Biztosra tudom mondani, hogy egy ölelés és egy buksi puszi sokat segit, nem kell semmit se mondani ilyenkor, csak tudasd vele így is, hogy minden rendben van, ott vagy neki.

2020. máj. 20. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Semmit, majd kiböki ha akarja, öreg vagyok már a hisztisvagyokdemiért kvízjátékhoz.
2020. máj. 20. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!