Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arrol mi a véleményetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arrol mi a véleményetek, hogy? Randira hivom a barátnőmet, veszek elötte egy vörös rozsát s a kabátomba rejtem, s átsétálok vele egy hidon s az a tervem, hogy a hid közepén átadom neki, de ő a hid elején észreveszi s kiveri a balhét, hogy

Figyelt kérdés
biztos utána egy másik nővel randizom s neki viszem a rozsát?
2020. máj. 15. 18:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
#20-as ezt te írtad "a randi közepén vettem igy ez nem megvalosithato. amugy meg más cucca is van az embernek nem egy virág lesz a gond"
2020. máj. 15. 20:03
 22/30 A kérdező kommentje:
mondjuk ez tul nagy elvárás neked mert logikai defektes vagy ha elötte vettem volna meg akkor nem találja meg nálam véletlenul késöbb s a balhét se érdemes kivernie, de ez egész feltételezésed mérhetettlen ostobaságrol tanuskodik, az is hogy romantikusabb helyszinől irsz olyan esetben amikor egy nő bunko hisz ezekután már nem jár neki romantikusabb helyszin de más se. az is problémás hogy belekötsz egy tettembe majd kiderul veled megtették ezt is mst is mégis az a gondod hogy nem a másikat tették meg ebből hanem az egyiket. kötekedő ostoba liba vagy aki nem érdemli meg mindazt amiket felsoroltál, csak befogott egy balekot
2020. máj. 15. 20:05
 23/30 A kérdező kommentje:
21-es ne eröltetsd ugyse vagy képes felfogni miről is van szo
2020. máj. 15. 20:06
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Írd le kérlek, hogy mi történik ezen a randin lépésről lépésre, mert sajnos nem tudom felfogni.
2020. máj. 15. 20:24
 25/30 A kérdező kommentje:
neked ugy se fog menni
2020. máj. 15. 20:41
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írod le nem derül ki.

Egyébként nem a 21es vagyok, ha ez a gond.

2020. máj. 15. 20:46
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a meglepetésekben benne van ez a kockázat, szóval vagy úgy kellett volna csinálnod hogy biztos hogy ne vegye észre, vagy ha ez nem sikerült mert nem figyeltél eléggé, akkor magadra is vond le a következtetést ne a barátnődre haragudjál.
2020. máj. 15. 20:48
 28/30 A kérdező kommentje:
pedig az ilyen nő nem érdemli meg. egyetlen hiba az volt hogy nem szakitottam vele korábban
2020. máj. 15. 20:56
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Ide is jöhet a Kiscsillag- hú de sötét
2020. máj. 20. 20:21
 30/30 A kérdező kommentje:
ma nincs időm a trollokra
2020. máj. 20. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!