Mi a vèlemènyetek erről a hajszínről? Dögös, csúnya, semleges?
Szerintem egy hangyányit vörösebb árnyalattal vadító lenne, egy azt mondom szexi, de van ennék dögösebb is
28F
Kicsit vörösebb árnyalattal szexibb lenne, de így sem rossz. Abszolút arcfüggő. Mutatom, milyenre gondolok:
Nekem volt hasonló színű hajam, igaz, nem tartós festéssel, hanem 24 mosásig tartóval. Vadcseresznye volt a dobozára írva. Ez nem vörös, hanem lilás, ha jól visszaadja a kép a valódi színt. Az én hajamat akkor szinte mindenki megdicsérte és nekem is tetszett.
Amit a képen látok, az bejön. Nem dögös, nem csúnya és nem is semleges, inkább különlegesnek mondanám a lila árnyalat miatt.
30/N
3.! Ötös vagyok. Volt ilyen színű hajam is, de nem szerettem, úgy éreztem magam, mint a Pumukli, pedig nem rövid és göndör a hajam.:) Ez tényleg egyén és frizuraforma-függő, hogy kinek áll jól, mint ahogy írtad is. Nem sokaknak, de akinek jól áll, annak tényleg menő ez a sárgarépaszín.
Kicsit off volt, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!