Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arrol mi a véleményetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arrol mi a véleményetek, hogy? Randira hivom a barátnőmet, veszek elötte egy vörös rozsát s a kabátomba rejtem, s átsétálok vele egy hidon s az a tervem, hogy a hid közepén átadom neki, de ő a hid elején észreveszi s kiveri a balhét, hogy

Figyelt kérdés
biztos utána egy másik nővel randizom s neki viszem a rozsát?
2020. máj. 15. 18:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként nem értem, hogy képzeled el ezt. Ki vesz ajándékot randi közben, hogy majd kicsivel később adja oda? Megveszed a randit megelőző napon és megvan. Vagy a randi közben meginvitálod, hogy válassza ki a szerinte legszebb virágot és megveszed neki. Miért kell ezt ennyire túlbonyolítani?

22/L

2020. máj. 15. 19:08
 12/30 A kérdező kommentje:
mindkét lehetőség egyformán bonyolult kivéve amit elösször irtál miszerint egy nappal elötte utazgassak kulon a virágoshoz majd a virágoz hozzam vigyem mindenfele
2020. máj. 15. 19:29
 13/30 A kérdező kommentje:
10 ha minden hasonlo kérdést ugyanaz irná akkor nagyon kicsi lenne ennek az oldalnak a látogatottsága, annyira kicsi h a google sose dobná fel. de nem ez a helyzet
2020. máj. 15. 19:31
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ekkora teher, hogy normálisan adj át egy virágot, akkor inkább vesd el az egész ötletet. A meghívásos ötletem elképzelni nem tudom miért lenne bonyolultabb, tekintve, hogy ha úgyis randi közben mennél virágot venni, akkor legalább nem kell ilyen röhejes módon takargatni, és az adott lány választhat, így a kedvencét is megtudod, ami a jövőben még jól jöhet hasonló esetekre.

22/L

2020. máj. 15. 19:39
 15/30 A kérdező kommentje:
fel se merul benned hogy valaki egy adott időpillanatban tudja mi a kedvence? csak a jövőben lehet azt megtudni, vagy az ép folyamatban levő randi közben? ha az meg röhejes neked hogy egy hid közpén adják át a rozsát ami helyszin egy romantikus jelép is egyben az már nem az én problémám.
2020. máj. 15. 19:46
 16/30 A kérdező kommentje:
ja nem röheles neked hanem teher
2020. máj. 15. 19:47
 17/30 A kérdező kommentje:
az a lány akinek a romantika teher nem is érdemel olyasmit amiben az benne van
2020. máj. 15. 19:48
 18/30 A kérdező kommentje:
sőt magát a rozsát se. de ha van olyan balek aki neked virágot vesz az szintén nem az én problémám
2020. máj. 15. 19:48
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

#15 + #16

Te össze-visszaírsz.

Kaptam már rózást híd közepén, és még meglepőbb, romantikusabb helyen, csak a páromnak van elég esze, és nem előttem veszi meg. Olyan is volt, hogy céltalanul sétálgattunk és elmentünk egy virágos mellett felajánlotta, hogy megveszi azt, amelyik a legjobban tetszik. Ezek mind meglepő, de aranyos kedvességeket voltak, az kifejezetten illúzióromboló, hogy előttem megveszi, majd még e kabátjában rejtegeti és csak aztán adja oda. Oda az egésznek a varázsa.

Teherként arra utaltam, hogy számodra megerőltető a randi előtti napon megvenni a virágot. Röhejesnek azt neveztem, hogy előtte veszed meg, de nem adod neki oda, csak később.

Kicsit tanulj szöveget értelmezni, és akkor talán a barátnőddel se lennének félreértéseid.

22/L

2020. máj. 15. 19:51
 20/30 A kérdező kommentje:
ja hogy még olvasni se tudsz, én se elötte vettem meg. javaslom, ha irsz egy kérdéshez elötte olvasd el, miről van szo, ne hulyeségeket találj ki helyette, akkor majd nem fogsz hulyéségeket irni
2020. máj. 15. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!