Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arrol mi a véleményetek, hogy? Randira hivom a barátnőmet, veszek elötte egy vörös rozsát s a kabátomba rejtem, s átsétálok vele egy hidon s az a tervem, hogy a hid közepén átadom neki, de ő a hid elején észreveszi s kiveri a balhét, hogy
Én lányként nem értem, hogy képzeled el ezt. Ki vesz ajándékot randi közben, hogy majd kicsivel később adja oda? Megveszed a randit megelőző napon és megvan. Vagy a randi közben meginvitálod, hogy válassza ki a szerinte legszebb virágot és megveszed neki. Miért kell ezt ennyire túlbonyolítani?
22/L
Ha neked ekkora teher, hogy normálisan adj át egy virágot, akkor inkább vesd el az egész ötletet. A meghívásos ötletem elképzelni nem tudom miért lenne bonyolultabb, tekintve, hogy ha úgyis randi közben mennél virágot venni, akkor legalább nem kell ilyen röhejes módon takargatni, és az adott lány választhat, így a kedvencét is megtudod, ami a jövőben még jól jöhet hasonló esetekre.
22/L
#15 + #16
Te össze-visszaírsz.
Kaptam már rózást híd közepén, és még meglepőbb, romantikusabb helyen, csak a páromnak van elég esze, és nem előttem veszi meg. Olyan is volt, hogy céltalanul sétálgattunk és elmentünk egy virágos mellett felajánlotta, hogy megveszi azt, amelyik a legjobban tetszik. Ezek mind meglepő, de aranyos kedvességeket voltak, az kifejezetten illúzióromboló, hogy előttem megveszi, majd még e kabátjában rejtegeti és csak aztán adja oda. Oda az egésznek a varázsa.
Teherként arra utaltam, hogy számodra megerőltető a randi előtti napon megvenni a virágot. Röhejesnek azt neveztem, hogy előtte veszed meg, de nem adod neki oda, csak később.
Kicsit tanulj szöveget értelmezni, és akkor talán a barátnőddel se lennének félreértéseid.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!