Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön nyaralás mennyire fér bele egy kapcsolatba?
Amerikai önkénteskedés? Elnézést, de itthon nem lehet, minek olyan messze? Itthon és határon túl (pl. Erdély) is sok mindent lehet segíteni. Nemcsak nyári táborokban, persze ez is jó alkalom. Fogyatékosok, idősek segítése, állatmenhely takarítása, foglalkozás a kutyákkal, parkrendezés, virágültetés és hasonlók. Tudom, nem ez a fő kérdés, de nekem szemet szúrt.
Amúgy előfordult, hogy párom elment rokonokhoz, ismerőshöz két-három napra. Én is mehetnék ide-oda, nem tartana vissza. Csak sajnos nem tudok, mert a rohadt világhiszti akadályoz, hogy meglátogassam a kárpátaljai barátaimat.
Szerintem ezzel semmi probléma.
Megbízunk egymásban, és ha meg akarnánk csalni a másikat bármikor, bárhol megtehetnénk, akár egy közös munkahelyen is.
Hagyjuk, néha jó elmenni csak a lányokkal pár napra és neki is más, hogyha a barátaival megy el.
Imádunk együtt is utazni, ám szerintem jó, hpgy nem vagyunk 0-24 egymás sggében.
Volt barátommal sosem tudunk elutazni együtt sehova sem. Hiába szerettem volna közös hétvéget valahol, akár belföldön belül, mindig az volt a válasza, hogy fogjam már fel, hogy nek a vállalkozását kell építeni és nem ér rá ilyesmivel foglalkozni. Így húgommal utaztam.
Szóval szerintem bele fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!