Szlovéniával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Fiatal pár vagyunk, június - július környékén mennénk par napra autóval Szlovéniába.
Milyenek az útviszonyok?
Árak?
Tengerpart/hegyek?
Vendégszeretet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az utak sok helyen valami elképesztően szarok!
Az árak nagyjabol mint itthon
Azert a 46km tengerpartért teljesen felesleges a szlovénekhez menni,a hegyek miatt annál inkább
A vendégszeretet kb olyan mint barhol mashol ahol turistakbok elnek.Nyilvan vannak bunko szlovenek is de nem az a jellemzo
Olaszországba Szlovénián át szoktunk menni. Az út hibátlan, a hegyek látványa gyönyörű.
7 napos az autópálya matrica, és a vásárlás napja már az első napnak számít.
Sok minden olcsóbb, ezért hazafelé meg szoktunk állni bevásárolni valamelyik szupermarketben.
Az autópályák szerintem rendben vannak, a kis hegyi falucskákban meg olyan az út, amilyen:D (szerpentines, szűk). Az árak magasabbak, mint itthon, de nem vészes.
Tengerpartja nem sok van, azon a picin meg nem jártam, de hegy az van bőven és fantasztikusan szép. Húsvétkor voltam négy napot (Bohinji-tó környéke, Skocjan barlang, Rakov Skocjan, Bled), nekem nagyon tetszett. Ha szerettek túrázni, kirándulni, akkor nektek is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!