Milyen tapasztalataitok/élményeitek/tippetek vannak fogszabályozással kapcsolatban?
Nekem egy hét múlva veszik le úgy, hogy tavaly június közepén tették fel szóval kevesebb mint egy évet volt fenn. Az első hét elég kellemtlen volt, 3 napig nem is igazán tudtam enni de utána megszokod és nem is fogod észrevenni, hogy ott van. Annyi kellemetlenség van vele,hogy az ételek nagyrésze borzalmasan bele tud ragadni és azt mindíg ki kell piszkálni.
Nekem is hátrébb volt az alsó álkapcsom és ezért ve kelett gumizni a felső szemfog és az alsó leghátsó örlő között, hogy előtlre húzza. Ha jó az orvosod először ezt fogja megpróbálni, de ha nem esélyes, hogy kihúzza a felső négyeseket.
Nekem egy hét múlva veszik le úgy, hogy tavaly június közepén tették fel szóval kevesebb mint egy évet volt fenn. Az első hét elég kellemtlen volt, 3 napig nem is igazán tudtam enni de utána megszokod és nem is fogod észrevenni, hogy ott van. Annyi kellemetlenség van vele,hogy az ételek nagyrésze borzalmasan bele tud ragadni és azt mindíg ki kell piszkálni.
Nekem is hátrébb volt az alsó álkapcsom és ezért be kelett gumizni a felső szemfog és az alsó leghátsó örlő között, hogy előre húzza. Ha jó az orvosod először ezt fogja megpróbálni, de ha nem esélyes, hogy kihúzza a felső négyeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!