Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön nyaralás mennyire fér bele egy kapcsolatba?
Nekem fura volt eleinte hogy a barátomnak arra van igénye, hogy nyáron 1 hetet a tesójánál töltsön. Aztán rájöttem, hogy teljesen rendben van. Van neki is egy hete, meg nekem is. Én 1-2 napra szoktam elmenni, ő 4-6 napra. És egy hetet meg együtt töltünk külföldön. 8+ éve együtt vagyunk, nincs féltékenykedés, hiszti meg ilyenek, csak épp nem állandóan egymás nyakába lihegünk, neki is van hobbija, nekem is, külön is elvagyunk és együtt is rengeteget programozunk.
Szerintem ami mindkét félnek oké, az rendben van.
34N
Amiket írtál, azokban az esetekben teljesen. Csajos hétvégére értelemszerűen nem rángatja magával együtt az ember a pasiját, az olyan dolgok meg, hogy cserediákság, amerikai önkénteskedés, ilyen egyszeri dolgok az életben, nekem nem lenne szívem erről bárkit lebeszélni.
Egyébként párkapcsolatban nyilván arra érdemes figyelni, hogy ne utazgassak egyedül többet, mint vele, meg hogy ha szeretnék elmenni valahová, azt vele tervezem, de egyébként nekem is vannak olyan ismerőseim, külföldi konferenciák, amik miatt utazgatok, és amik elsősorban nekem jelentenek/adnak többet, ha lenne párom, és akarna jönni, akkor persze, tök jó, de csak azért nem fogom elrángatni magammal, "mert hát mi együtt vagyunk".
Egyszer volt olyan, hogy az akkori barátommal egy hónapja voltunk együtt és mielőtt tudtunk volna egymás létezéséről, mindkettőnknek le volt foglalva egy nyaralás, neki családdal, nekem barátnőmmel. Ennek ellenére így is megkaptam, hogy nem szabadna beleférnie a külön nyaralásnak :D
Szerintem simán oké a dolog, soha egyszer nem jutott eszembe olyan, hogy én ne engedjem el a barátomat, vagy hogy ő ne engedne el engem. Főleg, hogy hagyomány a barátnőmmel a minden évben egy 4 napos Balatoni nyaralás. Egyikünk se hoz senkit pluszban.
De tényleg vannak emberek, akik ha bárhová megyek, nem is feltétlenül utazás, megkérdezik, hogy jön e a párom, én meg értetlenkedek, hogy miért is kéne minden programra magammal vinni, mintha össze lennénk nőve...
24/L
Jo eg emberek.. tenyleg ennyire gyakori a piocasag, meg a tarsfuggoseg?
Felolem nyugodtan menjen napokra/hetekre a barataival, ugyanigy en is szivesen elmegyek az en baratnoimmel.
Mi ezzel a baj?
Miert kell 24/7-ben egymas seggeben lenni?
Kb orulnek hogy lenne egy kis “en” idom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!