Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külön nyaralás mennyire fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön nyaralás mennyire fér bele egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Pl. Velencei karnevál barátokkal vagy amerikai önkéntes munka

2020. máj. 15. 14:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán belefér. Én is fogok utazgatni anyukámmal kettesben olyan helyekre, ahová a párom nem menne.
2020. máj. 15. 15:48
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális. Nekem ez sokkal szimpatikusabb, mintha mindig kötelező jelleggel kettesben járnánk nyaralni. Van családom, vannak barátaim, vannak úgymond bakancslistás helyeim és céljaim az életben (tanulmányok és munka), sokszor szimplán úgy alakul, hogy nem is ér rá mindenki vagy valami miatt nem alkalmas... miért ne lehetne egyedül nyaralni vagy külföldre utazni a másik nélkül? Megvan a helye a közös utaknak is, de teljesen más mintha az ember mással vagy egyedül utazik és én teljességgel megértem, ha valaki azokra az élményekre is vágyakozik.
2020. máj. 15. 15:56
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
Olyan helyre vagy programra, ahova a párom is jönne szívesen, csak ilyen-olyan okból nem tud, olyanra szerintem parasztság nélküle menni. Illetve az időtartam is, amit sokan mondtak, haverokkal elmenni egy hétvégére még belefér, de egy több hetes nyaralás vagy külföldi önkéntes munka már biztos nem oké. Nálam, legalábbis. Eszembe se jutna nélküle menni Bolíviába sárkunyhókat építeni a szegényeknek fél évig, csak mert én unatkozom, egyrészt szörnyen hiányozna ennyi ideig, másrészt meg egy ilyen élmény és tapasztalat közösen megélve a legjobb. Szerintem.
2020. máj. 15. 17:04
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fura volt eleinte hogy a barátomnak arra van igénye, hogy nyáron 1 hetet a tesójánál töltsön. Aztán rájöttem, hogy teljesen rendben van. Van neki is egy hete, meg nekem is. Én 1-2 napra szoktam elmenni, ő 4-6 napra. És egy hetet meg együtt töltünk külföldön. 8+ éve együtt vagyunk, nincs féltékenykedés, hiszti meg ilyenek, csak épp nem állandóan egymás nyakába lihegünk, neki is van hobbija, nekem is, külön is elvagyunk és együtt is rengeteget programozunk.

Szerintem ami mindkét félnek oké, az rendben van.

34N

2020. máj. 15. 17:49
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Amiket írtál, azokban az esetekben teljesen. Csajos hétvégére értelemszerűen nem rángatja magával együtt az ember a pasiját, az olyan dolgok meg, hogy cserediákság, amerikai önkénteskedés, ilyen egyszeri dolgok az életben, nekem nem lenne szívem erről bárkit lebeszélni.

Egyébként párkapcsolatban nyilván arra érdemes figyelni, hogy ne utazgassak egyedül többet, mint vele, meg hogy ha szeretnék elmenni valahová, azt vele tervezem, de egyébként nekem is vannak olyan ismerőseim, külföldi konferenciák, amik miatt utazgatok, és amik elsősorban nekem jelentenek/adnak többet, ha lenne párom, és akarna jönni, akkor persze, tök jó, de csak azért nem fogom elrángatni magammal, "mert hát mi együtt vagyunk".

2020. máj. 15. 18:11
 16/29 anonim válasza:
84%

Egyszer volt olyan, hogy az akkori barátommal egy hónapja voltunk együtt és mielőtt tudtunk volna egymás létezéséről, mindkettőnknek le volt foglalva egy nyaralás, neki családdal, nekem barátnőmmel. Ennek ellenére így is megkaptam, hogy nem szabadna beleférnie a külön nyaralásnak :D

Szerintem simán oké a dolog, soha egyszer nem jutott eszembe olyan, hogy én ne engedjem el a barátomat, vagy hogy ő ne engedne el engem. Főleg, hogy hagyomány a barátnőmmel a minden évben egy 4 napos Balatoni nyaralás. Egyikünk se hoz senkit pluszban.

De tényleg vannak emberek, akik ha bárhová megyek, nem is feltétlenül utazás, megkérdezik, hogy jön e a párom, én meg értetlenkedek, hogy miért is kéne minden programra magammal vinni, mintha össze lennénk nőve...

24/L

2020. máj. 15. 21:32
 17/29 anonim ***** válasza:
26%
Nálunk nem férne bele a külön nyaralás
2020. szept. 14. 18:31
 18/29 anonim ***** válasza:
25%
Nalunk mindig van egy családi nnyaralás meg elmegyek a baratnoimmel is valahova, csajos bulira. Mig a párommal a Maldov's szigetekre kell minden évben menni....a barátnőim hajlandók más helyekre is :/ úgy mint, Olaszország(Velence), Párizs...stb.
2021. jan. 10. 09:50
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Jo eg emberek.. tenyleg ennyire gyakori a piocasag, meg a tarsfuggoseg?

Felolem nyugodtan menjen napokra/hetekre a barataival, ugyanigy en is szivesen elmegyek az en baratnoimmel.

Mi ezzel a baj?

Miert kell 24/7-ben egymas seggeben lenni?

Kb orulnek hogy lenne egy kis “en” idom....

2021. jan. 10. 10:01
 20/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez szerintem abból erred, hogy itthon az átlagember ritkán jut el nyaralni, mert nincs pènze/ideje
2021. jan. 10. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!