Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban melyek azok a női viselkedésformák, vagy tettek amik kiábrándítóak lehetnek egy férfi számára?
Köszönöm ezt a sokféle választ,nagyon örülök neki : )
Az utóbbi kommentelőnek:a részegség szerintem akkor kiábrándító,amikor már nem az aranyos" kifejezés a megfelelő,hanem az,hogy részeg disznó : )(amikor már kb.azt sem tudja hol van,a párom képéről lesülne a bőr ha így látna,és valószínűleg ki is ábrándulna)
A barátom szerint,nincs olyan:D
"Egy bizalmas kapcsolatban nincs tabu"
De én nem mertem elötte szellenteni,tampont cserélni/a fürdőbe bejött volna,csak kiküldtem/:)
Hű az igen,látom sok minden belefér néhány szerelmes fiúnak : )
További sok boldogságot nektek,és köszi a kommentet!
Timi
Amit már barátom is mondott:
- csúnya beszéd
- hiszti
- számára nagyon zavaró hogy türelmetlen vagyok, és mindig mindent azonnal akarok ha eszembe jut (itt nem a pénzéhségre gondolok, hanem ha kitalálom, hogy kirándulni/piknikezni akarok, akkor már másnap menni akarok)
- meg ami nagyon bosszantja, hogy ha együtt főzünk semmit nem engedek neki, még azt sem hogy egy konzervet kinyisson, "mindent jobban tudok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!