Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Timi: ) kérdése:
Párkapcsolatban melyek azok a női viselkedésformák, vagy tettek amik kiábrándítóak lehetnek egy férfi számára?
Figyelt kérdés
Bárki válaszolhat, a normális válaszokat köszönöm előre is!2010. júl. 29. 15:47
11/35 anonim válasza:
Vagy pl szerintem a pesszimizmus is inkább taszító, kiábrándító.
12/35 anonim válasza:
Hát érdekes... a hiszti oké, az sok férfi számára kiábrándító. De az, hogy szőrtelenít... nem tudom... ez azért elég gyerekes. A nőknek is kiábrándítónak kéne érezni, amikor a férfi borotválja az arcát? Az is szőrtelenítés! nem kéne ennyire szánalmasnak lenni már! Értelmes pasi még tampont is vesz a párjának (sok ilyet láttam), pedig az szerintem sokkal kényesebb kérdés minkét félnek. éretlenek vagytok!
14/35 A kérdező kommentje:
Ebben a szőrtelenítés dologban lehet valami,(hogy nem kiábrándító)de mindenkinek más a véleménye,én a tiétekre vagyok kíváncsi!
2010. júl. 29. 16:01
15/35 anonim válasza:
Szerintem ez nem gyerekesség. Azért írtam, mert még sosem látott a párom szőrösen. Nyilvánvalóan ha meglátna egyszer, akkor nem történne semmi. De ÉN érzem ettől jobban magam. Amúgy szokott nekem tampont venni.
16/35 anonim válasza:
Sztem ha túlságosan imádjuk, az az agyukra megy, lefolytva érzik magukat. Ha nincs kedve veled lenni, akármi miatt, fáradt, vagy más programja van, és te ezt nem tudod elfogadni, nyafogsz h akkor most nem szeretsz? Na jó ez csak nálam és páromnál van:) Amikor rájön a hiszti akkor hagyni kell mert csak veszekedés lesz belőle. Olyankor csak szeresd de ne túlságosan. Ne mond mindig h annyira hiányzol, mert ez se jó. Amikor elrontod a kaját, és ehetetlen. Mivel ha jól főzöl és szereted a pasid az már félsiker, már az én pasimnál, persze ehhez még kell pár dolog:)
17/35 anonim válasza:
beszélj lekicsinylően róla. tuti kicsapja a biztosítékot... Kritizáld minden lépését. De vigyázz, mert ha túl jól sikerül a manőver, és nem kifejezetten "úriember" az illető, akkor egy HATALMAS!!! pofont kaphatsz egy idő után :P
20/f
18/35 anonim válasza:
Hát igen nekem is vett már tampont, elfelejtettem vinni, és hát nem tudtam volna elmenni venni. Aranyos volt nagyon :):):) Előző:)
19/35 anonim válasza:
A szőrtelenítés azért kínosabb lánynál, mert, ugyebár, az erős szőrzet alapból férfi nemi jelleg, tehát nem olyan kiábrándító egy férfit szőrösen és "csupaszon" IS látni, míg nőnél szeretjük a "szőrtelenség illúzióját". (Tudom, hogy a nők is szőrösek, itt-ott-amott, különböző mértékben...) Magyarul egy férfitól azt várjuk, hogy egyébként szőrös, max. megborotválkozik, de egy nőtől azt várjuk, hogy egyébként SEM szőrös.
20/35 anonim válasza:
Az Előző, nem teljesen, gyorsan írtok, 16:02es :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!