Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban melyek azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timi: ) kérdése:

Párkapcsolatban melyek azok a női viselkedésformák, vagy tettek amik kiábrándítóak lehetnek egy férfi számára?

Figyelt kérdés
Bárki válaszolhat, a normális válaszokat köszönöm előre is!
2010. júl. 29. 15:47
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Figyelmesen olvasok minden kommentet,összességében ha jól értelmezem akkor a hiszti ami a legkiábrándítóbb,a telhetetlenség,az anyuci mindig előrébb van,és a nyávogás".

köszönöm az eddigieknek a válaszokat,mindenkit pontoztam : )

2010. júl. 29. 16:07
 22/35 anonim ***** válasza:
67%

Hát igen nekem is vett már tampont, elfelejtettem vinni, és hát nem tudtam volna elmenni venni. Aranyos volt nagyon :):):) Előző:)

Nekem pedig mikor hazaért, akkor mesélte, hogy találkozott a boltban az egyik haverjával is, és nézte a kosarát :D

2010. júl. 29. 16:12
 23/35 anonim ***** válasza:
82%

nöi részegség. Erröl az egyröl biztosan tudok, mert van egy rossz tapasztalatom. A többiröl nincs szerencsére.

22/L

2010. júl. 29. 16:28
 24/35 A kérdező kommentje:
Nah az tuti kiábrándító,(női részegség)erre nem is gondoltam,köszi!!
2010. júl. 29. 16:34
 25/35 anonim ***** válasza:
14%
mikor a csaj játsza az eszét illetve ha hazudik olyanokban amivl többnek akar látszani és sztárolja magát!!!!! AZ NAGYON GÁÁÁZ!!!!
2010. júl. 29. 16:41
 26/35 A kérdező kommentje:

megjegyeztem,köszönöm neked is,

pontozlak érte téged is: )

2010. júl. 29. 16:44
 27/35 anonim válasza:
100%

Ha sokat veszekedsz.

Nekem most ment rá egy 7 éves kapcsolatom.

Többször mondta, hogy egyszer betelik a pohár, de gondoltam mi mindig együtt leszünk.

Erre most csak én vagyok és a szomorúság, magány, fájdalom... :(

Mosolyogj és szeress!

Szerinte ez a titok!

2010. júl. 29. 16:47
 28/35 A kérdező kommentje:
Sajnálom a kapcsolatod,én mosolygok mindig,de te is mosolyogj,igen szomorúnak tűnsz,sajnálom,lesz majd más,akivel jobban kijössz!A válaszod pedig köszönöm!
2010. júl. 29. 16:48
 29/35 anonim ***** válasza:
Kiábrándító lehet pl ha mosdatlanul tesped a tévé előtt, ha úgy vakarja a p!náját melegítőn át, ahogy a focisták sózzák a farkukat, ha nagyobb részt a balhé kedvéért szól hozzád, és nem pazarolja a jó szavakat... Sokféleképpen nem jó, és voltaképpen egyféleképpen jó. Szerencsére az az egy út egyszerűbb, mint bármelyik kacifántosabb. Alapjában véve az egyszerű emberekkel lehet jól kijönni. Belül attól lehet valaki eszes, hogy nem akarja erről folyamatosan győzködni a többieket...
2010. júl. 29. 17:13
 30/35 anonim ***** válasza:

Az igénytelenség is kiábránditó.

Szörtelenités.... ez ugyanolyan mint h nem kakilsz előtte/nála. Természetes emberi dolog muszáj megszoknia mert lesz olyan alkalom h kell majd a segitségeXD

És én részegen kifejezetten "cuki és édes" vagyok:P 1x sok lett pedig nem szoktam inni^^ de jól jött ki.

Am grat a kérdéshez ez nagyon jó. Jó lenne több pasi irna.

2010. júl. 29. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!