Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban melyek azok a női viselkedésformák, vagy tettek amik kiábrándítóak lehetnek egy férfi számára?
Figyelmesen olvasok minden kommentet,összességében ha jól értelmezem akkor a hiszti ami a legkiábrándítóbb,a telhetetlenség,az anyuci mindig előrébb van,és a nyávogás".
köszönöm az eddigieknek a válaszokat,mindenkit pontoztam : )
Hát igen nekem is vett már tampont, elfelejtettem vinni, és hát nem tudtam volna elmenni venni. Aranyos volt nagyon :):):) Előző:)
Nekem pedig mikor hazaért, akkor mesélte, hogy találkozott a boltban az egyik haverjával is, és nézte a kosarát :D
nöi részegség. Erröl az egyröl biztosan tudok, mert van egy rossz tapasztalatom. A többiröl nincs szerencsére.
22/L
megjegyeztem,köszönöm neked is,
pontozlak érte téged is: )
Ha sokat veszekedsz.
Nekem most ment rá egy 7 éves kapcsolatom.
Többször mondta, hogy egyszer betelik a pohár, de gondoltam mi mindig együtt leszünk.
Erre most csak én vagyok és a szomorúság, magány, fájdalom... :(
Mosolyogj és szeress!
Szerinte ez a titok!
Az igénytelenség is kiábránditó.
Szörtelenités.... ez ugyanolyan mint h nem kakilsz előtte/nála. Természetes emberi dolog muszáj megszoknia mert lesz olyan alkalom h kell majd a segitségeXD
És én részegen kifejezetten "cuki és édes" vagyok:P 1x sok lett pedig nem szoktam inni^^ de jól jött ki.
Am grat a kérdéshez ez nagyon jó. Jó lenne több pasi irna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!