Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám lekoptatni a nőt?
Korábbi kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tisztázzuk, mielőtt felesleges körökbe mennénk: nem fogom elhagyni a - most már - férjem. Nem ez a kérdés. Tudom vagyis sejtem, mit gondoltok erről. Már én is túljutottam azokon a gondolatokon, hogy gyáva vagyok meg szánalmas. De nem ez érdekel.
Azóta házasok vagyunk. Kértem, hogy házasodjunk össze minél hamarabb, ez télen megtörtént. Azt hittem hogy ezzel végleg elvágom a dolgot köztük. A baráti társaságból is kimaradt a férjem.
Itthon mintaférjként viselkedik, persze néha észreveszem, hogy valamin elmélázik, vagy rosszabb kedve van...
Egy ideig nem is kutakodtam az előző kérdésem után, mert igazán nem adott rá okot, nem tűnt el itthonról nem volt semmi feltűnő. Aztán egyik nap a kocsiban találtam egy hajgumit. A férjemnek nem lehet rá szüksége és nem az enyém volt. Bepánikoltam rögtön, eszembe jutott ez a korábbi lány. Sírtam. Aztán próbáltam magam nyugtatni, hogy lehet egy ismerősé, rokoné. De nem tudtam elengedni, ezért figyelmesebb voltam. Ha telefonozott, mindig megkérdeztem, ki az, miről beszélnek... Aztán rákérdeztem arra a nyamvadt hajgumira, persze azt mondta, egy kollégája hagyhatta ott, mert mentek ide oda.
A héten viszont... összetörtem. Én home officeban vagyok most, ő nem. Gondoltam, meglepem, hogy bemegyek hozzá munkaidő végére, hogy együtt menjünk vásárolni.A parkoló előtt voltam már, ahol szokott parkolni, amikor felhívott a főnököm, így gondoltam, azt a hívást közben lebonyolitom még. Már észrevettem egy lányt a parkolóban, de messzebb volt, nem ismertem fel. Aztán megláttam a férjem. Ahogy fut. A lány felé. Futott! És megcsókolta, megölelte hosszan, ahogy odaért. Az a nyomorult úgy bújt a férjemhez mintha az övé lenne!!
. Azt hittem megnyílik alattam a föld, hogy elhányom magam. Aztán beszálltak az autóba. Nem bírtam megmozdulni annyira fájt, a fejemben közben megtéptem azt a riherongyot, de nem bírtam megmozdulni. Aznap átmentem anyámhoz, ott aludtam, férjem nem tiltakozott... Egész este zokogtam. :( hogy nem bír hozzám őszinte maradni. Miért nem?! De nem akarom elvesziteni most sem.
Másnap otthon.. hát nagy erőfeszítésembe telt, hogy ne omoljak össze előtte. Ne hozzam szóba. Félek, ha szóbahozom, elhagy. Megvártam míg elalszik és beleolvastam a telefonjába. Persze nem találtam először az üzenetek között a lányt, de csak elrejtette... kiderült hogy még mindig tart!! Szeretlek így úgy, hiányzol így úgy, úgy beszélnek mint egy ócska könyvben! Nem is akarom felidézni, leírni. Legmeglepőbb, hogy nem feküdtek le azóta sem. Akkor minek tartja ezt a rongyot?!?! Beszéltek róla, rendesen, de volt megjegyzés amiből tiszta volt hogy nem voltak együtt úgy. Legalább ha csak ürítene benne!! De még azt se!! Miért kell ez?!!
El akarom ezt a cafatot tüntetni. Ha borítok, elmegy a férjem. Ha ráírok a lányra, biztos visszamondja neki. De rá akarok írni. Mit tudnék mondani, amitől eltakarodik, de nem mondja el a férjemnek?
Már azon gondolkozom, hogy felvetem a férjemnek, hogy költözzünk el... Vagy csak személyesen felkeresem a lányt, hogy ne legyen bizonyítéka arról, hogy kerestem...
Hogy tudnám lekoptatni, mi lenne a legegyszerűbb módszer?
"Gerince, tartása nem sok van."
Na ezen jót nevettem. Mièrt, neked tán van tartásod? A fèrjed mást szeret, amiről tudsz, de kullogsz utána mint a puli kutya. Ès megsúgom, pont ezek miatt a viselkedèsi formák miatt vagy totál èrtèktelen a szemèben, ès leszel mèg jobban az. Mègis mi tisztelni való van ebben? Semmi.
Meg amiket mèg elsoroltál, hogy mennyire kinyalod a hátsóját...hát bármilyen szèpen is hangzik, igazából csak leminősíted magad ezzel, hogy ennyire kapálózol mindenben a kedvère tenni. Hiába èrzed azt, hogy ettől te huu de jó vagy, sajna nem.
Továbbra se tartom "cafatnak" a nőt. Kezdjük ott, hogy milyen "viszonyt" tart fent, amikor közben váltig állítod, hogy nem feküdtek le? Azt remélem tudod, hogyha egy nő le akar feküdni egy pasival, akkor el tudja érni, pláne, ha a pasi szerelmes belé. Nálatok pont ez a helyzet. Ha pedig a nő is szereti, akkor pont, hogy baromi erkölcsös, ha nem teszi meg.(A cafat).
Azt is te írtad, hogy rád sose nézett így,mint rá, ergo, beléd sose volt szerelmes, a lányba meg igen. Akkor viszont rossz hírem van, 1 perc szerelmes boldogság is többet ér 10 év langyos f.snál, hiába álltatod magad, hogy az idő így, meg úgy.
Amúgy a férjed egyszerűen csak baromi gyáva, azért van veled. Sok ilyen van. Ismertem is egyet közelről. Barátnőm volt a "cafat". A fickó elvette az első barátnőjét, (szintén sok éve voltak együtt),miután beleszeretett barátnőmbe. Ugyanúgy a nő erőltette, a pasi meg sodródott, mert jaj, mit szólna a család, olyan régóta együtt vannak, muszáj elvenni. Azután barátnőm megszakította vele a kapcsolatot, de most, több év után újra összesodorta őket az élet. A nagy boldog muszáj házasság másfél évig tartott. A barátnőmet meg azóta se felejtette el. Ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!