Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám lekoptatni a nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám lekoptatni a nőt?

Figyelt kérdés

Korábbi kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Tisztázzuk, mielőtt felesleges körökbe mennénk: nem fogom elhagyni a - most már - férjem. Nem ez a kérdés. Tudom vagyis sejtem, mit gondoltok erről. Már én is túljutottam azokon a gondolatokon, hogy gyáva vagyok meg szánalmas. De nem ez érdekel.

Azóta házasok vagyunk. Kértem, hogy házasodjunk össze minél hamarabb, ez télen megtörtént. Azt hittem hogy ezzel végleg elvágom a dolgot köztük. A baráti társaságból is kimaradt a férjem.

Itthon mintaférjként viselkedik, persze néha észreveszem, hogy valamin elmélázik, vagy rosszabb kedve van...

Egy ideig nem is kutakodtam az előző kérdésem után, mert igazán nem adott rá okot, nem tűnt el itthonról nem volt semmi feltűnő. Aztán egyik nap a kocsiban találtam egy hajgumit. A férjemnek nem lehet rá szüksége és nem az enyém volt. Bepánikoltam rögtön, eszembe jutott ez a korábbi lány. Sírtam. Aztán próbáltam magam nyugtatni, hogy lehet egy ismerősé, rokoné. De nem tudtam elengedni, ezért figyelmesebb voltam. Ha telefonozott, mindig megkérdeztem, ki az, miről beszélnek... Aztán rákérdeztem arra a nyamvadt hajgumira, persze azt mondta, egy kollégája hagyhatta ott, mert mentek ide oda.

A héten viszont... összetörtem. Én home officeban vagyok most, ő nem. Gondoltam, meglepem, hogy bemegyek hozzá munkaidő végére, hogy együtt menjünk vásárolni.A parkoló előtt voltam már, ahol szokott parkolni, amikor felhívott a főnököm, így gondoltam, azt a hívást közben lebonyolitom még. Már észrevettem egy lányt a parkolóban, de messzebb volt, nem ismertem fel. Aztán megláttam a férjem. Ahogy fut. A lány felé. Futott! És megcsókolta, megölelte hosszan, ahogy odaért. Az a nyomorult úgy bújt a férjemhez mintha az övé lenne!!

. Azt hittem megnyílik alattam a föld, hogy elhányom magam. Aztán beszálltak az autóba. Nem bírtam megmozdulni annyira fájt, a fejemben közben megtéptem azt a riherongyot, de nem bírtam megmozdulni. Aznap átmentem anyámhoz, ott aludtam, férjem nem tiltakozott... Egész este zokogtam. :( hogy nem bír hozzám őszinte maradni. Miért nem?! De nem akarom elvesziteni most sem.

Másnap otthon.. hát nagy erőfeszítésembe telt, hogy ne omoljak össze előtte. Ne hozzam szóba. Félek, ha szóbahozom, elhagy. Megvártam míg elalszik és beleolvastam a telefonjába. Persze nem találtam először az üzenetek között a lányt, de csak elrejtette... kiderült hogy még mindig tart!! Szeretlek így úgy, hiányzol így úgy, úgy beszélnek mint egy ócska könyvben! Nem is akarom felidézni, leírni. Legmeglepőbb, hogy nem feküdtek le azóta sem. Akkor minek tartja ezt a rongyot?!?! Beszéltek róla, rendesen, de volt megjegyzés amiből tiszta volt hogy nem voltak együtt úgy. Legalább ha csak ürítene benne!! De még azt se!! Miért kell ez?!!

El akarom ezt a cafatot tüntetni. Ha borítok, elmegy a férjem. Ha ráírok a lányra, biztos visszamondja neki. De rá akarok írni. Mit tudnék mondani, amitől eltakarodik, de nem mondja el a férjemnek?

Már azon gondolkozom, hogy felvetem a férjemnek, hogy költözzünk el... Vagy csak személyesen felkeresem a lányt, hogy ne legyen bizonyítéka arról, hogy kerestem...

Hogy tudnám lekoptatni, mi lenne a legegyszerűbb módszer?

2020. máj. 9. 18:39
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nem akarok szenvedni. A férjemet szeretném, aki volt, mielőtt elvette volna az eszét egy fruska, az elmúlt éveket akarom. Huszas éveink elejétől együtt vagyunk több mint 10 éve. Miért fontosabb a másik lány? Miért vele őszinte?

Persze, az ember nem válogatja meg az érzéseit, de miért kell átverni azt, akivel él, aki mindent megtesz érte? Ezek az érzések is elmúltak volna idővel, és ha nem döntött volna úgy, hogy megcsal, akkor élhettünk volna tovább őszintén! Előbb utóbb úgyis elfelejtette volna. Ennyire nem szeretheti...

2020. máj. 9. 20:40
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

"És mi van azzal a cafat nővel? Ő szent?"

Ő nem csalt meg senkit. Le sem feküdt vele.

Teljesen felesleges megkeresned, a fejedet vedd elő.

2020. máj. 9. 20:50
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
.... FÉRJEDET vedd elő..
2020. máj. 9. 20:51
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem érted. Akkor gondolj arra, hogy te totál szerelmes vagy a férjedbe, ezért nem akarod elhagyni. Viszont ő totál szerelmes abba a nőbe, ezért nem rázza le. Most már érted? Ő is szerelmes, csak NEM BELÉD. 10 év ide vagy oda. Az érzések változnak, kivirágoznak és el is múlhatnak. A férjed irántad érzett szerelme elmúlt, már másba szerelmes. Nem fogod visszakapni soha, lépj tovább.
2020. máj. 9. 20:53
 15/32 anonim ***** válasza:
95%

"De nem akarom elvesziteni most sem"

De, pedig már régen elvesztetted!!! A házasság is jó nagy hülyeség volt a részedről, mivel azt hitted hogy így magadhoz fogod láncolni, holott nem, ez nem jött össze! Javaslom hogy szülj is neki egy tucat kölyköt aztán a sokadik pofon után is bocsáss meg neki és hadd noljenek fel nyomorult gyerekek egy ilyen ócska semmire való még csak házasságnak sem nevezhető hanyingerben!

Egyébként most jobb hogy tudsz róla de úgy sem hagyod ott???! Kellett ez az egész neked?? Te ilyen ostoba vagy vagy segítenek benne hogy az legyél??

Egyáltalán minek ragaszkossz olyan emberhez aki egyértelműen nem szeret de még csak nem is tisztelet??!! Minek jössz ide ha nem akarsz kilépni ilyen helyzetből? Minek akarod lekoptatni a szeretőt, hisz lesz helyette más ??!! Azt hiszed hogy ha lekoptatod akkor majd téged fog szeretni és nem fog majd megint meg csalni??!! Azt gondolod ha elköltöztök, akkor mwgakadajozod abban hogy ne találkozzanak??!! Ilyen ostoba naív vagy??!! Minek ragaszkossz egy ilyen helyzethez és egy ilyen ócska házassághoz??!! Ennyire szánalmas vagy vagy mi ennek az oka hogy még masodhegeduskent is mellette akarsz maradni??? Ennyire oda vagy azért hogy legyen házasságod??!

És még tehető fel rengeteg ilyen kérdés!

2020. máj. 9. 21:02
 16/32 anonim ***** válasza:
72%

Hagyjátok már a kérdezőt! Szerencsétlen bűn ronda és csóró. Kell neki valaki, aki eltartja, és néha beleűrít. Hagyjátok neki.

Kérdező, azt tudom tanácsolni neked, hogy hagyd, hagy élje ki magát ezzel a fruskaval, meg majd az utána következő 10 lánnyal, te addig ess teherbe, szülj egy rakat gyereket. De a lényeg, h van egy "férjed". Már te is elmondhatod, meg ha egy aljadék is, de van. Sok boldogságot!

2020. máj. 9. 21:05
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért utálod ennyire saját magadat?
2020. máj. 9. 22:03
 18/32 anonim ***** válasza:
52%

Ha tényleg őszintén, feltétel nélkül szeretnéd önmagadat és a férjed, akkor elengednéd őt, hogy együtt legyen a szerelmével, te pedig idővel egy olyan férfival, aki őszintén szeret, megbecsül, tisztel, elfogad, és akivel boldogok vagytok együtt.

"Soha nem az a baj, hogy valaminek vége. A baj az, ha nincs vége, mikor már rég vége"

"Minden férfi azt hiszi, hogy a feleségük nem fog megváltozni a házasság után. És minden nő azt hiszi, hogy a férjük majd megváltozik a házasság után!" :)

2020. máj. 9. 22:06
 19/32 A kérdező kommentje:

Nem utálom magam... Csak olyan nehéz felfogni. Amikor itthon van, akkor ritkán veszek észre rajta bármit is. :( Olyankor azt hiszem, hogy csak rossz álom volt ez az egész história, hogy még mindig mi ketten vagyunk. Elsők voltunk egymásnak, mindenben. És azt akartam, hogy ez így maradjon. Most meg... most egyszerűen nem értem, miért kell ez. Miért hazudik. Vagy akkor miért nem hagy ő itt? Miért vett el, ragaszkodik a házassághoz, miközben mint egy kamasz rohan valaki máshoz... Nem is tudom, nézett e rám úgy valaha vagy mondott e ilyeneket.

Volt rólam is szó a beszélgetésükben... nem szidott, nem alázott... Nem mondott rosszat. Még az a nyomorult sem. Azt is mondta, hogy nem akar bántani szemtől szemben. :(( Mire a lány, hogy ezzel is bánt, max “nem tudok róla”. De, tudok és fáj.

2020. máj. 9. 22:32
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
De, utálod magad, különben egy percig sem bántanád magad tovább. Van olyan kapcsolat amit érdemes megmenteni, ez már nem az. Nem is értem, miért nem akarod elengedni, ha tényleg szereted.
2020. máj. 9. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!