Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám lekoptatni a nőt?
Korábbi kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tisztázzuk, mielőtt felesleges körökbe mennénk: nem fogom elhagyni a - most már - férjem. Nem ez a kérdés. Tudom vagyis sejtem, mit gondoltok erről. Már én is túljutottam azokon a gondolatokon, hogy gyáva vagyok meg szánalmas. De nem ez érdekel.
Azóta házasok vagyunk. Kértem, hogy házasodjunk össze minél hamarabb, ez télen megtörtént. Azt hittem hogy ezzel végleg elvágom a dolgot köztük. A baráti társaságból is kimaradt a férjem.
Itthon mintaférjként viselkedik, persze néha észreveszem, hogy valamin elmélázik, vagy rosszabb kedve van...
Egy ideig nem is kutakodtam az előző kérdésem után, mert igazán nem adott rá okot, nem tűnt el itthonról nem volt semmi feltűnő. Aztán egyik nap a kocsiban találtam egy hajgumit. A férjemnek nem lehet rá szüksége és nem az enyém volt. Bepánikoltam rögtön, eszembe jutott ez a korábbi lány. Sírtam. Aztán próbáltam magam nyugtatni, hogy lehet egy ismerősé, rokoné. De nem tudtam elengedni, ezért figyelmesebb voltam. Ha telefonozott, mindig megkérdeztem, ki az, miről beszélnek... Aztán rákérdeztem arra a nyamvadt hajgumira, persze azt mondta, egy kollégája hagyhatta ott, mert mentek ide oda.
A héten viszont... összetörtem. Én home officeban vagyok most, ő nem. Gondoltam, meglepem, hogy bemegyek hozzá munkaidő végére, hogy együtt menjünk vásárolni.A parkoló előtt voltam már, ahol szokott parkolni, amikor felhívott a főnököm, így gondoltam, azt a hívást közben lebonyolitom még. Már észrevettem egy lányt a parkolóban, de messzebb volt, nem ismertem fel. Aztán megláttam a férjem. Ahogy fut. A lány felé. Futott! És megcsókolta, megölelte hosszan, ahogy odaért. Az a nyomorult úgy bújt a férjemhez mintha az övé lenne!!
. Azt hittem megnyílik alattam a föld, hogy elhányom magam. Aztán beszálltak az autóba. Nem bírtam megmozdulni annyira fájt, a fejemben közben megtéptem azt a riherongyot, de nem bírtam megmozdulni. Aznap átmentem anyámhoz, ott aludtam, férjem nem tiltakozott... Egész este zokogtam. :( hogy nem bír hozzám őszinte maradni. Miért nem?! De nem akarom elvesziteni most sem.
Másnap otthon.. hát nagy erőfeszítésembe telt, hogy ne omoljak össze előtte. Ne hozzam szóba. Félek, ha szóbahozom, elhagy. Megvártam míg elalszik és beleolvastam a telefonjába. Persze nem találtam először az üzenetek között a lányt, de csak elrejtette... kiderült hogy még mindig tart!! Szeretlek így úgy, hiányzol így úgy, úgy beszélnek mint egy ócska könyvben! Nem is akarom felidézni, leírni. Legmeglepőbb, hogy nem feküdtek le azóta sem. Akkor minek tartja ezt a rongyot?!?! Beszéltek róla, rendesen, de volt megjegyzés amiből tiszta volt hogy nem voltak együtt úgy. Legalább ha csak ürítene benne!! De még azt se!! Miért kell ez?!!
El akarom ezt a cafatot tüntetni. Ha borítok, elmegy a férjem. Ha ráírok a lányra, biztos visszamondja neki. De rá akarok írni. Mit tudnék mondani, amitől eltakarodik, de nem mondja el a férjemnek?
Már azon gondolkozom, hogy felvetem a férjemnek, hogy költözzünk el... Vagy csak személyesen felkeresem a lányt, hogy ne legyen bizonyítéka arról, hogy kerestem...
Hogy tudnám lekoptatni, mi lenne a legegyszerűbb módszer?
Csak te vagy szerelmes, ő nem. Illetve ő másba. Mit lehet írni erre? Az ilyen házasságok szarul végződnek. Hiába koptatod le a lányt, lesz másik. Nem szeret a férjed. Olvasd el újra és újra, talán bevillan valami.
Pszichológust felkeresni sem szégyen ilyenkor, mert baj van. Kérj segítséget ha egyedül nem tudod feldolgozni
Az a legalapabb, hogy realizálod, nem csak a 3. félen múlik ez a kapcsolat. A te férjed futott oda ahhoz a lányhoz, a te férjed ölelte át, szorította magához és csókolta meg. Ő van legjobban az egészben, mert ő döntött úgy hogy megcsal, de kegyesen kiveszed őt a felelősség alól.
Nem tudsz semmit csinálni, mert a FÉRJED úgy döntött, hogy megcsal. Ha ez a lány eltakarodna - ami nem fog megtörténni - akkor majd lesz másik, akivel csinálja.
Tetszik amikor ilyenkor csak a lányt szidod. Mégis a férjed hol van a történetben? Nem a lány fogadott neked örök hűséget...
Nyugodtan megkeresheted, írhatsz neki, nekiugorhatsz, attól még a férjed egy sz@rházi marad. Csakis magadat járatod le. Ha el is tűnik ez a lány, lesz másik, mert itt a kedves férjed a hunyó.
1: másba szerelmes... akkor miért van itthon velem?!
Azt hittem egyébként régebben, hogy ha túllesznek ezen az egészen, lefekszenek elmúlik a varázs. Meg hát mennyi idő eltelt azóta!! De még mindig itt van a csaj és még mindig szerelmet hazudik neki a férjem.
A férjemre is haragszom. De nem őt akarom eltüntetni.
Talán tőle kellene megkerdezni, hogy ha másba szerelmes egy éve, akkor miért van veled...
De nem is értem, ha már régebben gondok voltak, minek kellett a házasság? Most így jobb?
Te sajnos tipikusan az a buta/naiv nő vagy, aki bármit elhisz a "szerelmének" és nem lát a szemétől.
Oké, nem szép dolog házas emberrel kikezdeni, DE ettől még az undorítóbb, ha egy házas ember ezt viszonozza is. Már pedig a férjed ezt viszonozza.
Egyértelmű, hogy a férjed szerelmes abba a nőbe. Veled maradt, és? Gondolom kényelmes neki hazamenni, ahol várja a tiszta lakás, főtt kaja, tiszta ruha. Hülye lenne felrúgni a házasságát, elvégre a felesége valójában egy cseléd, a másik nőtől viszont mindent megkap érzelmileg. Ez már csak ennyiről szól.
Az érzéseit nem tudod megmásítani, a nőnek semmit se tudsz mondani, amitől lelépne és hiába keresed fel személyesen, hogy ne maradjon nyoma, úgyis el fogja mondani a férjednek, ő pedig a nőnek fog hinni, mert belé szerelmes.
Ismét végig olvastam a történetet. Hallgathattál volna a kommentelkőkre, akik figyelmeztettek, hogy ez lesz a vége. Azt hitted, hogy ha kierőszakolsz egy gyors esküvőt, majd nem fog megcsalni? Ugyan már. Őt szereti. Nem a lányt kell lekoptatni, hanem az önbecsülésedet kéne összeszedni és kidobni a "férjedet" a francba. Jó hülye volt hogy elvett, amikor mást szeret, de megérdemlitek egymást, mindketten gyávák vagytok.
Nem bántásból, de mégis, milyen életed lesz mellette? Életed végéig féltékenykedni fogsz, oda a bizalom. Ezt az életet akarod magadnak, tényleg?
Azt írod, ez nem opció, nem fogod elhagyni. Akkor szenvedj. Nem tudok mást mondani. Nem tudod lekoptatni a lányt, ha mégis ne aggódj, lesz másik, belőled ugyanis már kiszeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!