Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnàm lebuktatni? Mert megcsal.
Mi lesz ha lesz bizonyíték?
Elválsz?
De ha összeköt a közös gyerek, vagy hitel, NE KUTASS. Ezt már végigjártam.
Csak magadat fogod tönkre tenni.
Ő meg nagyon fogja élvezni, hogy eszed miatta a kefét.
És egyre jobban belelendül.
De csak hogy tudd,van olyan férfi is,a90% úk kb, akinek ha mutatsz egy fényképet, hogy rajta van a nőjével, még le is tagadja. Sőt téged fog hülyének nézni.
Vagy elenyomsz egy Messenger beszélgetést nyomtatva, akkor azt te szerkesztetted.
De ha valnal, csakis akkor nyomoz.
Különben meg csináld azt amit ő.
Kapd össze magad ,és menj pasizni.
"elkezdett fogyozni, tornázni jár,új drága alsonemüket vásárol magának.Ez nem minden,a mobilja már jelszóval védett a PC-jet is nemrég zárolta, állandóan nála a mobilja meg wc-re is magával viszi és állandóan mobilon lóg..."
Lehet, hogy naív vagyok de nem lehet, hogy más okai lehetnek ezeknek? Pl. munka, esetleg neked akar jobban tetszeni stb.
Nálunk ez csak 25 év után jött elő
Utolsó, te jól vagy, nem vagy beteg? Ki bírná ki egy nő mellett 25 évig? Én ilyen mai férfit nem ismerek (max öregapáink). Ne tréfálj már, mert lehetetlent állítasz.
Próbáld meg kilesni a telefon PIN-kódját, vagy a számítógép belépőkódját. Aztán éjszaka ha tudod nézd át, amikor alszik.
Nem tudok jobbat ajánlani. Tudom, hogy itt sok erkölcscsőz most lepontoz, mert "turkálni milyen gáz", de van az a szint, hogy az embernek kell bizonyosság, hogy gáz van.
Nekem is kellett, legalább megtudtam, hogy megcsalt és ennek fejében ki is tudtam lépni.
Lehet, hogy gáz turkálni, meg adatvédelem. de szerintem sokkal gázabb egy ember érzéseivel játszani és a drága idejét húzni. Azt ki adja vissza a megcsaltnak?!
31N
Egyszerűen állj elé, hogy gyanúsan viselkedik, adja oda a telefonját, szeretnél belenézni. Akinek nincs mit titkolni, az odaadja. Akinek titkolnivalója van, az neked fog támadni, és még ő sértődik meg.
Nem kell titokban kutatni, így egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!