Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet lebuktatni, ha biztosan tudom, hogy megcsal?
Biztosan megcsal? Te ezt inkább csak gondolod. Ha nem bízol benne , szakítani kell.
Miért leskelődsz utána? Szörnyű az ilyen gyanúsítgatás.
Neked jó így mellette, szereted ahogy mellette vagy?
Magad miatt lépj ki, tök 8 miért ilyen, neked így rossz.
Ha tudod, hogy megcsal, minek lebuktatni?
Egyszerubb szakitani.
Barmi is az oka, ha o ugy viselkedik hogy nekdd rossz, beszelj vele errol mielott szakitanal, emlitve azt is, hogy ha ez az allapot fenn marad, nem maradsz vele, mert igy nem tudsz elni. Mondd el neki, mibol gondolod hogy rosszban santikal, teljesen nyugodtan targyilagosan beszelj vele mint amikor a boltban felsorolod a pultosnak miket kersz. Ne vigyel bele tul sok dramat, mert a pasik ezt nem szeretik. De ha latja hogy komolyan beszelsz vele, talan (mondom talan) beszel veled.
Ha pedig tovabbra is elzarkozik az oszinte kommunikaciotol, ugy teged kerdezlek hogy egy felnott ferfit akarsz tarsnak akivel lehet beszelni a prolemakrol (es kell is egy felnott larkapcsolatban es hazassagban) vagy egy gyereket akarsz aki elbujik az “anyja” elol es lodit meg sunyit mint mikor csokira lopott penzt....
A " biztosan megcsal" biztosan igaz?
Amiket leírtál , azok még ettől nagyon messze vannak/ lehetnek.
Ha tényleg szakítani akarsz vele, akkor előre jelentsd be, hogy családi vagy egyéb okokból el kell utaznod pár napra. Minimum 2-3 héttel előtte szóljál, hogy legyen ideje intézkedni. Aztán követed, ha nagyon biztosra akarsz menni, hogy rosszban töri a fejét, akkor felhívod miközben éppen figyeled, ha hazudik, akkor nem kell a kapcsolatot tovább erőltetni, biztosan van vaj a fül mögött.
Anno így buktattam le az egyik barátnőmet,aki suttyomban találkozgatott az exével is, teljesen véletlen láttam meg őket, de utána már kíváncsi voltam van-e mögötte valami komolyabb. Mikor saját szememmel láttam, hogy úgy hazudik mint a vízfolyás, akkor nem csináltam jelenetet, tudtam, hogy nagy szerelem volt közöttük, kitettem a szűrét és sok sikert kívántam nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!