Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnàm lebuktatni? Mert megcsal.
Csomagold össze a cuccait és tedd ki az ajtó elé.
Készülj fel fejben is a reakciójára, és blöffölj. Mondd el, hogy tudsz mindent, látták őt a szeretőjével és eleged van. Költözzön a szeretőjéhez, mert te nem vagy a háztartási alkalmazottja. Garantálom, hogy ha zavarosban jár, be fog dőlni.
Csak ügyesen. Vannak olyan emberkék akik letagadják azt is, ha rajtakapják, de azért a többség beismeri, ha lebukik.
Csomagold össze a cuccait és tedd ki az ajtó elé.
Ha ne az övé a lakás akkor nem teheti.
Itt már nincs értelme lebuktatni.Egyértelmű a helyzet.Szembesítsd azzal, hogy tudsz mindent.Lehet tagadni fogja, de az sincs kizárva, hogy bevallja.
Én hasonló helyzetben már azon agyaltam ilyenkor, hogyan tehetném ki a szűrét.Szerencsére önként távozott.Én meg megjelentem a bíróságon és elindítottam a válást.Nálunk nem volt probléma a gyerekelhelyezéssel sem.Neki nem kellett, mivel akadályozta volna a szeretőjével való légyottokban.Tartásdíjat sem fizetett, a végrehajtó szrt rá, a rendőrség viszont 1 hónap alatt pontot tett a dologra.Azóta fizet, mert tudja, hogy újra feljelentem szívbaj nélkül, ha elmarad.
Sok butaságot olvasni itt...
Kedves #8-as! Közel 30 éve vagyok nős. Tehát van aki kibír egy nő mellett 25 évet. Ahogy a párom, úgy én is változom. Kívül belül.
Kedves kérdező!
Ne kutakodj. Ne blöffölj. Egyszerűen mondd meg neki, hogy mutassa meg a fb fiókját, telefonját stb...
Ha nem hajlandó akkor add be a válópert. S ahogy itt írta valaki, szedd össze magad, s kezdj el pasizni..
Mi szurkolunk neked! Talalj egy rendes tarsat!
Megkerdezted tőle mire ez a nagy pinkodozas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!