Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a pasim nem mondja el ha elmegy valahova haverokkal? Külön élünk. Nemrég picit megromlott a kapcsolatunk, de megbeszéltük hogy próbáljuk helyre hozni
Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 22:31
1/8 anonim válasza:
Nem gáz, föleg úgy hogy külön éltek. Inkább az a gáz, hogy nem bízol meg benne.
2/8 anonim válasza:
Annyira tisztelhetne hogy legalább elmondja hogy elmegyek a barátokkal bulizni vagy valami. Én ezt sose értettem.
Lehet hogy nem akarja hogy bele szólj hogy hova megy.. De legalább tudjál már róla.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is az a korrekt egy komoly párkapcsolatban, ha szólunk egymásnak ha épp elmegyünk valahova, lehetőleg azt is megmondjuk, hogy kikkel. NEM engedélyt kérünk, de szólunk a másiknak.
4/8 anonim válasza:
Ha együtt laktok akkor gáz. Ha nem akkor nem annyira. Mármint illik azért elmondani de nekem is volt hogy felhívott haverom hogy itt vannak a ház előtt menjek ki velük aztán összekaptam magam és mentem is és el is felejtettem szólni. De ez a páromnál is előfordult sűrűn még akkor is amikor nem hírtelen volt a dolog.
5/8 anonim válasza:
És mégis hova megy ilyen karanténokban?
6/8 anonim válasza:
Nem kell az embernek mindenről beszámolnia és órarendet adnia mikor hol volt, mit csinált. Gáz az, ha magától nem akar mesélni róla - nem akarja veled megosztani az élményeit, tapasztalatait. Ez már az érzelmi elhidegülés egyik előszobája.
7/8 peca1000 válasza:
Ha külön éltek, akkor minek közölje veled, hogy elmegy a haverokkal valahova?
8/8 anonim válasza:
Szerintem gáz.
Egyszer párom is csinált ilyet,mérges voltam.
Szerintem ez a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!